|
Бумбар и слободата на говорењето |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | |||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Заради вакви будалаштини и им е падната гледаноста, сигурно повекекратно, но не е важно кога во прашање е политика а не медиумска презентација.Така си е тоа кај нас. |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не дека се нервирам многу, туку тоа е повеќе како досада што ме убива, па преминува во мала нервоза |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум во можност постојано да ја гледам емисијава...
...но тогаш кога ја гледам и кога ќе се јави дедо Ѓоре од Охрид...
ми е мерак да го слушам .............
Тања ..израсна и созреа ...со Бумбаров... и ми се бендисува
што сега е многу .... поодлучна .... за разлика од нејзините почетоци
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
богами, емисијава е толку добра што и јас, ако би имал пари би си направил емисија на тв во која ќе си пуштам луѓе да ги фалат моите дела и ќе ги плукаат сите што мислат спротивно, а кој ќе сака да пројаде бурек, одма го исклучувам...
глупости бе еј... дај нека преќинат да ги загадуваат нашите медиуми со вакви политички манипулации, без разлика за кого се направени... а инаку, најдобар гледач што според мене се јавил во емисијата, беше еден што кога се јави рече „леле колку е убава водителката, ви ја обожавам емисијата“ и т.н. пофалби... ама после, кога се отвори, ја збуни водителката и верувам и другите кои работат таму |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И чичко Љубе од Велес, па дедо Митре од Кичево, тетка едикоја од Штип |
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има еден што се претставува како Владо Павлов,е он незнам дали воопшто нешто работи,затоа што секојднево во сите телевизии во сите емисии во живо,во секое време,почнувајќи од утринските програми,па се до вечер во јади бурек. Редовно се јавува,нема утка.Многу е досаден,како расипана плоча е...
|
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam zoshto ama nekako ubavo mi e sho ne gi poznavam ovie...Mitre , Gjore, Vlado i takvite kako niv.
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
остај ја тетка ми, лекарот и ја препорача таа терапија... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а што ако тоа му е работа ...се јавува секаде.... и го повторува секаде истото...ако случајно некој пропушти на една тв ке слушне на друга...и има слобода на говорењето....се додека оној што се јавува ,говори онака како што водителот или уредникот мисли ....мене од емисии од овој тип ми е доста одамна |
|||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Оооо се пардонирам мене па ми заличе по гласот на една моја тетка |
|||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зарем е чудно ако имаме иста тетка...
|
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Овие што се преплатени на сите емисии во живо се на платен список,државни службеници од нерамковен договор,нешто како тие што седат дома,а земаат плата,да го потполнат процентуалното вработување,законски.Опис и попис на работно место, ПЕРАЧИ НА МОЗОЦИ....колку ли ги плаќаат...може со бонови!
|
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако не друго сигурно им ги подмируваат сметките за телефон
не ја гледам емисијава, предосадна е...не знам веќе колку
време постои Бумбар но време е нешто да променат...ако не сакаат да ја менуваат концепцијата нека ја сменат барем водителката
|
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
VaZoLjIN
Група господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Треба да сменат стварно.Бумбар во живо од пред влада :D.Ма нема што да мењаат нека ја затворат паралелно со А1 и двете у канта.Ќе не олабават малце. |
|||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |