|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 35> |
Автор | |
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Црвенковски, нема никакво, а не волшебно ...!!! Во СДСМ треба генералка... а за тоа на било кој му требаат ,,три,, волшебни за да успее....!!! за да замавне и лево и десно и во средина ...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, mislis deka na drugite ne im treba takvo stapce....more golem stap im treba na site.......
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam deka BC moze da za kus period postigne nesto za da go vrati elektoratot i da e dobie doverbata na narodot ..... ne e iluzionist i magionicar i vizioner vo rangot na GG ..............
Изменето од miroslav_g8 - 03.Мај.2009 во 11:50 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега и овде користениот поим ИЛУЗИЈА и ИЛУЗИОНИСТ..ме подсети сега на нешто што..во 1994 година ...овдевиканото лице Б.Ц...потроши-ло (за бадијала некои велат) повеќе од (тогашни по вредност) 80-сетина милиони $ за пругата кон Белинце или така некако..односно кон соседната-ни држава Букарија..
пс
Знае ли некој нешто да каже..што е со пругата-ЖЕЛБА (а велат и предизборна лага) ..сега засега..и ако некој од овој форум има тазе фотографии од неа..нека ги приложи...сите да видиме ..што е со (бадијала велат) фрлените пари народни..за кои имаме и неисплатен КРЕДИТ за кој сеуште се отплаќаат камати и рати секако...
Па после некој се чудел..оти бре сме до ова дереџе доведени..и од КОГО но и од КОГА???
Изменето од novace - 03.Мај.2009 во 15:39 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako be kredit...neli vladata gi vrati kreditite i toa pred vreme
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo pod uslov da im prifatele baknezi namesto PARI
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од нив земените кредити (можеби и) ги вратиле..овој не..тој и тие како него се долгоророчни..во повеќето случаи..
Знае ли некој од вас овде..
колку сега е вкупниот долг на Македонија..а кој е (велат) „поделен„ на 3 врсти:
1.Долг кон Парискиот Клуб
2.Долг кон Лондонскиот Клуб
3.Долг кон Останатите
Изменето од novace - 03.Мај.2009 во 18:16 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taman rabota da znaeme kolkav e nadvoresniot dolg .... kje treba na barbiturati da pocneme da ziveeme ............. inaku , mislam deka e nesto sitno pomal od onoj koj go imase poranesna YUGOSLAVIJA so 22 milioni naselenie
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој се уште не може да ја види целата слика, изгледа? на СДСМ ќе му тргне, кога Бранко ќе се тргне, целосно. како Љупчо што се тргна, од ВМРО-ДПМНЕ. оти тоа не е негова партија, (својата партија?! цитат од погоре), он е само член таму, како и сите други, или барем ќе биде пак, од 12 мај. својата партија .... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бранко со Љубчо ја загуби војната против Али Ахмети, во 2001 година. Бранко сам ја загуби и транзиционата војна, со приватизацијата. И се уште е тука. Се уште смета на успех заради нашиот плиток ум, и својот длабок џеб.
Ќе му успее ли повторно?! Подетално ...за обајцата тука споменати..еве на оваа страна: Изменето од novace - 04.Мај.2009 во 15:07 |
|
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poznata hakerska grupa KHG go hakirale sajtot na pretsedatelot na RM
Branko Cervenkovski http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108030 Изменето од mamamd - 04.Мај.2009 во 20:44 |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штоако ЈА хакирале сајтот, кога и онака никој не ЈА посетува тој сајт, може да си остане хакиранА.
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najnormalno .... samo im napravile usluga da ne mora da gubat vreme okolu negovo hostiranje ...........
|
|
neopredelen
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najdobro bi bilo branko crvenkovski voopshto da ne se vraca vo politikata.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |