![]() |
|
Федерализација на Македонија?!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Автор | |||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ти бе гојдо не ни знајш шо пишиш поќе,не те ни разбирам,сите тие стотици на држави кои не признаваат под уставно име ни се обраќаат како РМ и само како такви.Има само неколку исклучоци во светот.И најважно во тие што не признаваат влегуваат 90% од светските сили.
Изменето од ZoraNaSlobodata - 19.Ноември.2008 во 02:17 |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
||
Bravo barem znaes nesto ,,,,, zs ti kazav i na drugi teme cela glava ti e ispolnat so nas hehehhe Jas nema potreba da se rodam i da umiram pa da razbiram koj sum bidejki znam koj sum i od kaj sum i site me znaat a ti od 121 derzavi 121 mislenja za tebe imat 1234 ideji za tvoja derzava 231234 iminja na tvoja derzava covek bez identitet Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 02:57 |
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Абе ти и 20 пати да умриш и да се преродиш нема да разбериш кој си,ама зато јас ќе ти кажам.
Изменето од moira - 19.Ноември.2008 во 02:58 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Пази шмизла "Чао"......пази да не скршиш нок успут
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
nemam vreme se gleda deka imas 12-13 godini idi spij pa utre koga ke stanes misli malku
i ke razbiras koj si cao |
|||
![]() |
|||
||
Кој те учеше така дека крадам,од кој крадам,од грците и бугарите шо немат ништо,или си го крадам то што ми го украдоја мене а :)?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
hehhehe site predavnici
nikoj ne e predavnik i tie imat pricini zs ne te sakat zs krades od site mislam na istorija |
|||
![]() |
|||
||
Ne e be do mene,tuku od cel eban narod a i predavncite be crvu.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
abe ti kazi dokaz od kaj si ti pa posle ke mi kazes od kaj doagam ja ti da imas pamet nema da te gazi sekoj narod od balkanot |
|||
![]() |
|||
||
Ни докази имаш ни памет имаш,туку сено во та црпката,а ни пак види имаме непобитни докази дека сте гасенеци од кавказ. |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ja nemam nisto da zboruvam ke mu ostavam na BAKOJANi da dokaze od kaj ste i na cel svet bidejki nemam sila da te ubedam deka ne si toj ti si dojdel tuj od 8 vek panatamu |
|||
![]() |
|||
||
Маде голо :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Nie Turcite
![]() |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
||
Ние бре шиптару ретардиран,какви карпати какви црни овци,генетски е докажано дека ние сме староседелско население.
|
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |