|
ЗА КОГО KE ГЛАСАТЕ ? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 50> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НОВАЦЕ џабе чекаш...таа не знае што да ти одговори
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би били културни и,пред се, чесно да го направиш тоа... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tito so kompir!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
liberalno-demokratska partija
bez dvoumenje
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakva privilegija, od kogo, a za popisot moze- vednash eve po voj predlog ke se zatvorat granicite Изменето од moira - 08.Април.2008 во 14:08 |
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za VMRO,se razbira.Barem malku od malku trgna drzavava.A za SDSM ne mi paga na pamet da glasam,iako mozebi porano gi simpatizirav poveke.Me razocaraa i toamnogu.A sekoja cest za Gruevski iako ne mu e lesno da ja nosi na vrat Sekerinska i kompanija i da baraat vlakno vo jajceto.Bravo za nego i sto ne podlegna na pritisokot za promena na imeto,bez soglasnost od narodot,sto ne bi bil slucaj so SDSM.Pa zgora na se odma se izraduvaa deka ovaa vlada ne uspea da ne vnese vo NATO ( iako gi ispolnivme site kriteriumi,mora da se naglasi)i si ja vidoa sansata i se zalazuvaat deka ke bidat povtorno na vlast.
|
||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo DPA .... i MENDUH ....
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нигде во Уставот не пишува оти Владата мора да има партија на малцинствата..освен констатацијата ...дека тоа е само реликт од времето кога „мудриот„ Киро (ни) ја раскрчми Државата на Македонците...подметнувајќи ни повечќе кукавички јајца...а кои се испилија..
Сите ги гледате делата од тие навидум „мудри„ и со децении фалени ПРОМАШУВАЊА.
Груевски..како иден и можно потенцијален мандатар за нова Влада..конечно може да почне да го користи клучот викан КВАЛИТЕТ и ПЕДИГРЕ на КАНДИДАТОТ за одредена јавна фунција..наместо националната припадност ..што е само приватна категорија на определба на секоја личност..значи секој може да се чуствува дома како што сака ..кога е на фунција е само МАКЕДОНЕЦ..и мора да работи само за нејзини интереси..
Другото е веќе видено од сите нас..да не трошам зборови во повторување...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega treba da ima vonredni i neodlozjni Parlamentarni Izbori za da se vii koj na shto e. A, potoa neka povelat da swe dokazjuvat od pochetok.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков е тој модел на влада врз процентуален принцип!? Немам ништо против во владата како министри и заменици или други високи функционери влезат и припадници од другите националности, но нив треба да ги избере премиерот врз база на нивните способности и да ја застапуваат политиката на владата а не на одредена партија или, што е положо, националност.
ЗА НИКОГО НЕ ГЛАСАМ ОВОЈ ПАТ!!!!! |
||
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕ МИ ПРЕЧИ НИТУ ЕДНА НАЦИОНАЛНОСТ ВО ВЛАДАТА СЕ ДОДЕКА НА ПРВО МЕСТО ГО СТАВА ИНТЕРЕСОТ НА ДРЖАВАТА.
|
||
|
||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOJA CEST ...... BRAVO .....
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Retko koga se stavaat interesite na drzavata na prvo mesto a da nema nekoj dogovor za istoto pomegju partiite.Vidite shto se slucuvashe vo izminatiov period pa ke vi stane jasno.Nema takvi partii nitu nekogash ke ima
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |