|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 45> |
Автор | |||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што било Скопје??
Големо?? Какво големо бе човеку, па за 1 саат сум на другиот крај од Скопје... Среќен сум што живеам во таков град(само да е почист и да е подобра инфраструктурата нормално)... Него ќе си спамирам ја уште малку па ќе му ја тргнам , ене кај ми е центар на градот, за 15 мин. со автобус сум таму Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 16:14 |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Shto se odnesuva do dalechinata......imashe nekolku lugje sto bea dojdeni od Kanada....specialno za toa....nekolku familii od Pert, sto e skroz na drugata strana od Avstralija....od Melburne isto taka...sto ne e bash blisku do Kanbera...a i mene na primer Kanbera mi e oddalechena kako od Skopje do Zagreb na primer....i to..... |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А колку македонци има по цела Австралија???
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa neoficijalna brojka, nekade okolu 300, 000.... |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нека се вратат во Македонија ќе ја колонизираме Цела Западна Македонија а брачата ќе ги протераме
И онака, онака Австралија не не сака, со грците се они... Изменето од Vladimir88 - 19.Февруари.2008 во 16:21 |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e deka ne ne sakaat....seto e biznis....sto vika onoj; "nothing personal...just bussiness"... A za vrakanje jas VERUVAM deka mnogumina ke se vratat SAMO DA VLEZEME VO NATO t.e. da se stabilizira rabotata na toj plan.... Vkluchuvajki me i mene....sto vo sekoj sluchaj rabotam na toj plan... |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
more sedi si ti tamu .... sto e sigurno sigurno e
|
|||
__-[S]-__
Нов член Регистриран: 19.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сум малку далеку за да присуствувам, но ја имате мојата подршка
|
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A be sigurno e....ama ne se doseduva.....neshto postojano te grize....te vleche na kaj doma..... |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali e smeshno,...ili zalosno,...pre bi bilo ,...zalosno!,....utre grcite ke se pukaat od smeenje,....i sigurno ke im padne na pamet,...poveke ni bukva da nema od makedonija,... vo nejzinoto novo ime,....tolku e uspeshen,..."protestot",...shto veruvam cela grcija ke bide na noze nokjva,....mislam ,...utrevecher,.....pa,....
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa tebe ti se polni dusickata .. neli ?
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a,zoshto da mi se polni?!,....zashto e glupav i ,...nedozrean narodov?,...zatoa li?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
narodot si e takov kakov sto e ... i ne sekogas vinoven ...
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Протестот кој со денови беше најавуван како мирен протест, глас на македонската младина против менување на уставното име, се претвори во недостоинствен протест.
Повторно македонецот е против самиот себе, дозволи да биде поведен од моментални емоции и непотребна негативна енергија, не размислувајки за последиците и сликата која ја создаваме за себе во овие мошне важни моменти за нас како држава! Срамота, се дозволи да бидете изманипулирани од ментални инвалиди!!! |
|||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |