|
Пробната матура неуспешна!! |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | ||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И јас исто пишав Шпанци, па искрено не ни обрнав многу внимание на тој дел од текстот а и ние немаме вежбано форми на писма и такви работи па го пишував како што ги пишуваме писмата по англиски... |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
^Aneta^
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И јас исто Шпанци напишав Ај утре Англиски да се надеваме дека ќе биде лесен Изменето од ^Aneta^ - 13.Јуни.2008 во 19:41 |
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас се надевам нема да дадат некоја глупа тема за есеј... |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Luge mislam deka ne bese tesko angliski neli?pa i temata za esejot ne bese teska..ok bese se u sekoj slucaj.. da se nadevame na dobri rezultati..
|
||||
^Aneta^
Нов член Регистриран: 09.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Spored mene angliski bese epten lesno.
Ocekuvav deka ke dadat nekoi poteski vezbi i nekoja glupa tema za esejot. Sepak bese lesno. Mislam deka angliski ke ima najdobri rezultati |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... a nas ucitelkite glava ne boli... koga kazuvame... deca pishuvajte pravilno zaradi vas... ne zaradi nas... primenuvajte go toa shto go ucime... ... naslovot se pishuva na sredina ... ili so dva prsta vovlecen del od ostanatiot teks.... ... dva prsta... pred vovedot... glavniot del...zavrshetokot... ... vnimavaj kako prefrlash del od zborot vo nov red... .. iskazi gi svoite misli celosno... ... vnimavaj na literaturniot jazik... ne koristi nelogizmi... srbizmi... turcizmi.... ... naslovot... temata... neka bide vodilka... ... slushajte ja ucitelkata... i nema da zgresh*te... Изменето од mamamd - 15.Јуни.2008 во 08:57 |
||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ovaa tema se otvara za tie sto padnaa na drzavnata matura
Изменето од mamma - 12.Септември.2008 во 16:29 |
||||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zar ima i takvi?
|
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
da ima slusnav po televizija
|
||||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sega ke ima poroj od prigovori.
najkriticni ke bidat trojkite i cetvorkite koi pretendiraa za petki poradi kotiranjeto za upis na drzavnite fakulteti dali vladata go postigna THE MOMENT OF TRUTH (i, najdobrite - napred, bez vrski i pumpanje ocenki) ostanuva da se vidi. |
||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ja pa si mislev deka ke nema mnogu padnati..bar vo moeto skolo nema mnogu..bas me zacudi ovaa informacija..
|
||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kaj mene Makedonski Jazik imase losi rezultati. |
||||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj mene samo matematika isto imase nekolku dusi..so padnale
|
||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da da, kako sto mi kazaa (tatko mi mi kaza ) edna tretina padnale na matematika. |
||||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |