![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | ||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sakanjeto e edna idea koja se menuva. Koga mislis deka sakas nekoja licnost togas vsusnost ti ja sakas samo idejata za da sakas nekogo i seto toa e tvoe i vo tebe se slucuva. Moze nekoja devojka da lista spisanie i da go vidi bred pit na slika i da si kaze ama e ubav jas go sakam, i doagja idejata i posakuva da saka. seto toa nema vrska so nadvoresniot svet. Eden den saka eden srceto ke i pukne po nego, pa koga ke doznae deka toj ima druga, poleka ke ja smeni idejata i ke se svrti kon druga idea.
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
СРЦЕТО САМО КАЖУВА. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Koga ke poglednam vo Mesecinata i vo nea ke go vidam likot na mojata ljubena.
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Го пиеш него со очите или пиеш од среќа? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Ne znam kako znam.......
ednostavno toa e cuvstvo koe ne se opisuva........
i pocnuvas samo da pies...........
se razbira zatoa sto onoj koj go sakas sekogas ke se trudi da ti najde mani iako gi nemas.........
i da te nervira nepotrebno........
a potoa nepotrebno da ti kaze izvini......
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Има љубов што е вечна - кон родните деца. Сепка симптомите за сите љубови се исти - мислиш дење - ноќе на тој што го сакаш, се радуваш кога тој се радува, плачеш кога тој плаче,ти се стегаат душата и срцето кога го нема додека го чекаш... Интересно е кога се работи за љубов помеѓу припадници на две различни вери. Ако си ти христијан а таа муслиманка за неа и сунет ќе се правиш и в џамија ќе се молиш, а таа за тебе ќе учи цитати од Библијата и ќе бојадисува црвени јајца за Велигден. Изменето од majstorce62 - 07.Јануари.2008 во 08:10 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
|
Љубовта е пролазна ствар, сега сакаш, се колнеш, ветуваш по некое време се забораваш, а знаеш дека сакаш кога ќе сватиш дека не е исто со него/неа или без него/неа |
||
www.komiti.org
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
zarem treba uste? ????????????????????? silno guskanje, pomalku zboruvanje i se ke bide sovrseno... ne obeluva kosata od ljubov, obeluva od nedostatok na ljubov.... |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
moon88 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
|
I KOGA KE TI OBELI KOSATA ILI PADNE DA TI NEDOSTIGA I TOGAS ZNACI DEKA SSAKAS
![]() |
||
![]() |
||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
....и? |
||
8"
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
GRC.....
grc vo stomakot, misli...milion.... trgnuvam po nesto i zaboravam po sto sum trgnala... se vozam do kumanovo i nazad...ne me drzi mesto.... imam potreba cel den da sum so nego... prekrasno cuvstvo.... ![]() |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
го сакам али џабе е!!!знам дека го сакам кога успева да ме изнервира е по тоа знам
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
па...не ми се јаде (за спиење уште помалку)...цело време чекам да ми даде некаков сигнал...треперам пред неа и цело време ја барам со поглед...мислам на неа...
едноставно,знам...чувствувам ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
|
Kako znaes deka nekogo sakas?
pa ednostavno cvstvuvas
![]() ![]() |
||
Life is beautiful
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |