IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Трач
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трач

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 45>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 17:53
па ја затоа толку учена.... трепкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкакако не не учи... голема%20насмевка
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 01:59
*
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 02:00
Originally posted by zagor zagor напиша:

*
ZAGOREEEEEEEEEEEEEизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
kolku e saatизненадувањеизненадувањеизненадување
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 02:01
...ПА 02,00....ЗОШТО?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:08
треба да нанаш загоре.... малите деца порано треба порано да си легнуваат.... голема%20насмевка

Изменето од Biserna_Devojka - 17.Декември.2007 во 10:08
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:43
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

*
ZAGOREEEEEEEEEEEEEизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
kolku e saatизненадувањеизненадувањеизненадување

alal da Vi  e  ......be  
 dobro be nemate po pametni raboti da pravite vo ovie kasni ili rani saati da pravite???????   ....nego da visite  tuka na net?????изненадувањеизненадување bog da cuva ste ejjjjjjjjjjjjjjjj??????? nankajte taka ke bidete poubaviiiiiiiiiiiii

sonot go krepi covekotttttttttttttttttttголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:44

...ПА 02,00....ЗОШТО?

eeee................. toa ti e?????????????koj nema sto da pravi?????ke visi na net?????? c c c c c c c c c c c c c c c c cнека%20ти%20е%20срам ke te karam????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:46
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

....

dal ona zna sta sam ti ja............збунетостголема%20насмевка

znam......... zanm......... ljubavi sto si mu ti???????dont vory?????
sve mi kaza?????намигнување
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:49
Originally posted by bibce bibce напиша:

...ПА 02,00....ЗОШТО?

eeee................. toa ti e?????????????koj nema sto da pravi?????ke visi na net?????? c c c c c c c c c c c c c c c c cнека%20ти%20е%20срам ke te karam????

bibce ti majka si mu???збунетост.....ostavi go covekot da disi de.......голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:50
не му е мајка... сопруга му е...задоволствоголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:51
Originally posted by bibce bibce напиша:

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

....

dal ona zna sta sam ti ja............збунетостголема%20насмевка

znam......... zanm......... ljubavi sto si mu ti???????dont vory?????
sve mi kaza?????намигнување

изненадувањеsto?збунетостsto?збунетостизненадувањеизненадувањеsto ti kaza?изненадување.......kazi za i jas da znam sto sum muголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:53
па тра4ариме де... а иначе ја кажав ама никој не ме слушаше... загор ќе прави харем ! голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:55
ееее бисерна кога зборуваше... канти тропаа.... ееее сега на.... нема ништо да тра4арам повеќе.... изненадувањеизненадувањеизненадувањесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 10:59
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

не му е мајка... сопруга му е...задоволствоголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

ova e nov tra4 ili???збунетостголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,508 секунди.