![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
onoj koj ima dusha moze da se ogleda vistinski vo ogledaloto!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
"Ama sum opasen "
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Денес кога се погледнав си го видов херпесот
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
DALI MOZES DA GI POGLEDNES
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja nisto ne razbrav, a uste ne sum za naocari
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
ZA ZALLLLLLLLLLLL
![]() |
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
~ Не лути му се на огледалото, ако ти е крива муцката.
~ Ако му се насмевнеш на огледалото ќе ти возврати со насмевка, ако му покажеш јазик... |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
|
Koga ke si gi vidam zoltite zabi me potsetuvaat na farovi za magla
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Deneska ne stignav da se vidam vo ogledalo.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() Секој ден се гледам во огледалото......
и секој ден сум се позадоволна...од тоа што го гледам
од другата страна.............
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Koga ke imam vreme da se poglednam neznam dali ke se poznaam
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |