|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........mnogu tocno......i se soglasuvam so site pogore forumdziki..............
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be, u Iran gi kamenuvaat
|
|
apce
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikad ne bi mozela da oprostam neverstvo
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SAKAM DA POMISLAM A NE DA PROSTAM
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekako, toa e prirodno
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam siroko srce i umeam da prostam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem, samo neka i e ubavo,
posebno ako toa ja pravi srekkna, ja ke bidam posrekken |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако не ми се скрши срцето кога ќе разберам дека ми закачила рогови ќе размислам.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da, nemas sto da prostis, koga nikoj i ne ti zgresil |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravilo broj 1. Ako i se pruzi sansa da me vara i ako misli deka zasluzuvam takvo nesto neka me izvara. Ali ako doznaam a kad tad ke doznaam ke bide veselo.
Pravilo broj 2. Ako ednas te izneveri ke te izneveri i vtor pat i da i prostis nikogas nemozes da pomines i preku toa. Ne e bitno dali ednas ili sto pati. Ne mi e krivo sto me izvarala krivo bi mi bilo sto me napravila vol a da zabranis na nekoj da ne te vara so toa sto nema da i ostavas sloboden prostor ne vredi ednostavno ne se zamaraj da ja proveruvas i ako ima nesto ke go doznaes i bez da sakas. Prostuvanje nema SANSI |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не би простила... ако ме изневерува јасно е ко ден дека не сака да биде со мене... и уствари мене ќе ме изнервира што лажел дека сака да биде само со мене... лагата ќе ме повреди... ако планира да ме вара ич нека не ми изигрува романтик...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne....ni pod razno!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |