|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 217> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Мама фала ти многу. Јас мислев дека самата слика ќе каже се (знаеш 1 слика 1000 зборови), ама ти толку многу убаво си напишала! Искрено, приказнава за прстенов не ја знаев!Фала ти. Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:06 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GUGLAJ...POVEKE,SE KE DOZNAESH
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova ne e slikovnica,pa samo sliki da "trpas"!
|
|
You live only ONCE!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамма...за индивидуата...за легендата...која има продадено
двеста милиони плочи...која во 2006...доби .. Греми...награда за
животно дело...а денес вели...дека неговиот ум е како
швајцарско сирење...во сеќавањето имал неверојатни дупки...
тешки последици од кокаинот...
п.с. татко ми го обожаваше...исто и Род Стјуарт...
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rado bi menuval edna dupka so znacitelen razmer od negovata glava...za 10 godini zivot pominati u edna zemja na Zapadniot Balkan....dupki u mozokot?...da da..isto i Kit Richards...ene go nacuka 80 godini...i gledam go "paraliziraa" dupkite...blaska zboruvas gluposti ,a tatko ti e neinformiran |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata si e tema
kje bide ubava kolku nie kje ja napravime mi pisuvat i kazuvat deka e mozebi edna od najubavite temi i najinteresnite sega vie pravite toa da ne e ako moze da me razberete dobro ako ne pak dobro imajte ubava zabava |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAvid BoWie od blashka
за легендата...која има продадено двеста милиони плочи...која во 2006...доби .. Греми...награда за
животно дело...а денес вели...дека неговиот ум е како
швајцарско сирење...во сеќавањето имал неверојатни дупки...
тешки последици од кокаинот...
п.с. татко ми го обожаваше...исто и Род Стјуарт... |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo kontekst na pogore i poveke pati spomenatiot David Bowie-so dupki vo mozokot(toa ne go znaev do sega) sega ke zboruvam malku za Iman Abdulmajid,...somalisko amerikanski supermodel popoznata pod imeto IMAN
ili uste popoznata(iako lichno ne sum bash ubedena deka e taka)kako sopruga na veke spomenatiot Bowie. Rodena e vo Mogadishu-Somalija kerka na bivshiot Somaliski ambasador vo Saudiska Arabija.Posetuvala shkolo vo Egipet,a podocna zivee vo Naerobi-Kenija.Zboruva 5 jazika i studirala politichki nauki na Univerzitetot vo Nairobi. Kariarata kako model i zapochnuva vo 1975 Otkako e zabelezana od Americhkiot fotograf Peter Beard.Togash i se preseluva vo USA.Vo 1979 god.vleguva vo istorijata kako prv crn model na naslovnata strana na VOGUE.Podocna isto stanuva prv model od crna rasa koja potpishuva dogovor so edna kozmetichka kukja. Sopstvenik e isto taka na modna linija so nejzin potpis pod naziv Iman Global Chic. Se pojavuva i vo nekolku filmovi kako shto e "Star Treck VI-The Undiscovered Country, kako i vo Oskarovskiot pobednik "Out Of Africa" pokraj Robert Redford i Meryl Streep. Glasnogovornik e na zdruzenieto Keep a child Alive koe se grizi za obezbeduvanje na medikamenti protiv HIV/AIDS za deca i familii od Afrika i Indija.So nashiot veke poznat i shupliv u mozokot David Bowie se mazi 1992 godina so koj ima kerka koja se vika Alexandria Zahra "Lexi" Jones. Tolku...... Изменето од mamma - 28.Февруари.2008 во 21:40 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa
odam da go zemam star trek Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 22:24 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 22:39 |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne izleguvaj ...temno e nadvor....eve ti ja na spot..
zaboraviv da napisham deka se pojavuva vo spotov na Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=HowJqDJ4SVs Изменето од mamma - 28.Февруари.2008 во 23:23 |
|
Внеси реплика | страница <1 127128129130131 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |