IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 217>
Автор
Порака
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:42

Леле Мама фала ти многу. Јас мислев дека самата слика ќе каже се (знаеш 1 слика 1000 зборови), ама ти толку многу убаво си напишала! Искрено, приказнава за прстенов не ја знаев!Фала ти.

Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:06
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:43
GUGLAJ...POVEKE,SE KE DOZNAESHнамигнувањеголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:52
Picture Details - Jim Morison
393пи х 550пи; 33кб - jpg
www.ikonart.co.uk
Picture Details - Jim Morison ...
550пи х 524пи; 42кб - jpg
www.ikonart.co.uk
Jim Morison
200пи х 150пи; 5кб - jpg
www.diskutime.com
... day card from Jim Morison
200пи х 199пи; 6кб - jpg
www.8bitjoystick.com
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2008 во 23:58
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 00:17
ova ne e slikovnica,pa samo sliki da "trpas"!
You live only ONCE!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 09:37

мамма...за индивидуата...за легендата...која има продадено
   двеста милиони плочи...која во 2006...доби .. Греми...награда  за
   животно дело...а денес вели...дека неговиот ум е како
   швајцарско сирење...во сеќавањето имал неверојатни дупки...
  тешки последици од кокаинот...
  п.с. татко ми  го обожаваше...исто и Род Стјуарт...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 09:51
Originally posted by blashka blashka напиша:

мамма...за индивидуата...за легендата...која има продадено

rado bi menuval edna dupka so znacitelen razmer od negovata glava...za 10 godini zivot pominati u edna zemja na Zapadniot Balkan....dupki u mozokot?...da da..isto i Kit Richards...ene go nacuka 80 godini...i gledam go "paraliziraa" dupkite...blaska zboruvas gluposti ,a tatko ti e neinformiranнамигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 18:39
temata si e tema
kje bide ubava kolku nie kje ja napravime
mi pisuvat i kazuvat deka e mozebi edna od najubavite temi
i najinteresnite
sega vie pravite toa da ne e

ako moze da me razberete dobro
ako ne pak dobro

imajte ubava zabava
големо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 18:50
za da imate pretstava so vi zboruvam
sporedete go brojkite

Асоцијација
Страница1 2 3 4 5 6 7 ... 400 401 la fille 5608 18324

Индивидуи на изминатите 2 милениуми
Страница1 2 3 4 5 6 7 ... 137 138 anakin 1920 27423

sekoj neka zakluci kako so saka

Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 18:51
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 19:56
DAvid BoWie  od blashka

за легендата...која има продадено

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 21:33
Vo kontekst na pogore  i poveke pati spomenatiot David Bowie-so dupki vo mozokot(toa ne go znaev do sega) sega ke zboruvam malku za Iman Abdulmajid,...somalisko amerikanski supermodel popoznata pod imeto IMAN
ili uste popoznata(iako lichno ne sum bash ubedena deka e taka)kako sopruga na veke spomenatiot Bowie.
Rodena e vo Mogadishu-Somalija kerka na bivshiot Somaliski ambasador vo Saudiska Arabija.Posetuvala shkolo vo Egipet,a podocna zivee vo Naerobi-Kenija.Zboruva 5 jazika i studirala politichki nauki na Univerzitetot vo Nairobi.
Kariarata kako model i zapochnuva vo 1975 Otkako e zabelezana od Americhkiot fotograf Peter Beard.Togash i se preseluva vo  USA.Vo 1979 god.vleguva vo istorijata kako prv  crn model na naslovnata strana na VOGUE.Podocna isto stanuva prv model od crna rasa koja potpishuva dogovor so edna kozmetichka kukja.
Sopstvenik e isto taka na modna linija so nejzin potpis pod naziv Iman Global Chic.
Se pojavuva i vo nekolku filmovi kako shto e "Star Treck VI-The Undiscovered Country, kako i vo Oskarovskiot pobednik "Out Of Africa" pokraj Robert Redford i Meryl Streep.
Glasnogovornik e na zdruzenieto Keep a child Alive koe se grizi za obezbeduvanje na medikamenti protiv HIV/AIDS za deca i familii od Afrika i Indija.So nashiot veke poznat i shupliv u mozokot David Bowie se mazi 1992 godina so koj ima kerka  koja se vika  Alexandria Zahra "Lexi" Jones.
Tolku......

Изменето од mamma - 28.Февруари.2008 во 21:40

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:23
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa

odam da go zemam star trek

Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 22:24

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:37
големо%20гушкање

Изменето од anakin - 28.Февруари.2008 во 22:39

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2008 во 22:38
Ne izleguvaj ...temno e nadvor....eve ti ja na spot..
zaboraviv da napisham deka se pojavuva vo spotov na Michael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=HowJqDJ4SVs

Изменето од mamma - 28.Февруари.2008 во 23:23

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.