IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 231>
Автор
Порака
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 12:53
Originally posted by vlatko_sk vlatko_sk напиша:

Ako nekoj saka da pravi time-lapse od odblaci sea e momentot.Ja nemozam na skolo ke odam seaтагатага

time-lapse - може некој да го дообјасни тоа, за оние што не знаат што е?
или некоја фотка, за пример?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 13:06
Originally posted by Dogi Dogi напиша:

Ako nekoj saka da pravi time-lapse od odblaci sea e momentot.Ja nemozam na skolo ke odam seaтагатага
time-lapse - може некој да го дообјасни тоа, за оние што не знаат што е?или некоја фотка, за пример?

Тоа ти е нешто слично на ова
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 15:52
gif-че?
супер, сега ќе направиме нешто такво, со новиот апарат, а може и утре.
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 18:25
Vecher neka dojdat vo MS ke im objasnime 
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 19:03
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

time-lapse - може некој да го дообјасни тоа, за оние што не знаат што е?или некоја фотка, за пример?

Тоа ти е нешто слично на ова

Abe toa e moeto Toronto !!!
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 20:57
голема%20насмевка
Кон врв
vlatko_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 126
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlatko_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 23:32

gif-че?
супер, сега ќе направиме нешто такво, со новиот апарат, а може и утре.

Time-lapse photography is a cinematography technique whereby each film frame is captured at a rate much slower than it will be played back. When replayed at normal speed, time appears to be moving faster and thus lapsing. Time-lapse photography can be considered to be the opposite of high speed photography.

eve eden pouspesen primer

a eve eden od moite prvi obidi

(ne se smejte)намигнување

Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 00:26
ok, ne se smeam (газење%20од%20смеење) ....
shala na strana, ok se... a i mnogu e potesko da se napravi so spojuvanje na fotografii!

eve nekolku moi klipcinja, snimani so kamera pa otposle zabrzani:
oblaci (bezveza)
zuzu (loso eksponirano, so izgoreni delovi)
kifli (my favorite)

oblacite i zuzu-to mi gi imaat kupenoголема%20насмевка dodeka kiflite nikoj mi ne gi zel do sega...deka neznaat kolku se dobri!голема%20насмевка

Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 00:31
kiflite oddamna gi imam videno ...SUper se намигнување
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 00:32
Kiflite ne ti gi kupile? SIGURNO SE MNOGU VKUSNI, eve jas bi gi kupil - kiflite, videoto ne se jade голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Seriozno, kiflite ti se spored mene najubav kadar od site 3, ama ne znaes na koj sto mu treba.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 00:35
а како да се продаде нешто, на светскиот пазар?
мислам дека имаше една таква тема, ама не ми текнува која.
Јас сум мајстор!

Кон врв
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 00:51

4ekaj de4kive shto redovno go rabotat toa da ti dadat link za da se za4lenish ;)
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 01:20
Originally posted by moz pos moz pos напиша:

4ekaj de4kive shto redovno go rabotat toa da ti dadat link za da se za4lenish ;)

hehehe
mojot link e slikickata vo 'mojot potpis'намигнување
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 01:43
Kaj ste be vo MS..збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 127128129130131 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.