|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 147> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да Македонски а не Бугарски. Еве за Бугарите и Бугарските браќа Category:Turkic peoples Turkic peoples Subcategories This category has the following 22 subcategories, out of 22 total. B * [+] Bulgars (2) C * [+] Chuvashs (1) * [+] Crimean Tatars (2) D * [+] Delhi Sultanate (6) K * [+] Kazakh people (0) * [+] Kazakhstani people (13) K cont. * [+] Khazars (7) * [+] Kipchaks (0) * [+] Krymchaks (0) * [+] Kyrgyz people (5) N * [+] Nogai people (0) O * [+] Oghuz Turks (5) P * [+] Pechenegs (0) T * [+] Tatars (4) T cont. * [+] Turkic languages (5) * [+] Turkic mythology (0) * [+] Turkic rulers (1) * [+] Turkish people (23) * [+] Tuvan peoples (0) U * [+] Uyghurs (6) * [+] Uzbekistani people (7) Изменето од Boogie - 18.Јули.2008 во 01:22 |
||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Boogie - Денес во 01:21-Средноштни масакри врз слободата на изкажуванье...
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа така и ке биде додека не научите да ја прифаќате вистината таква каква што е,неможе некои туркомонголи мене да ми наметнуваат некоја туркомонголска пропаганда која е проѕирна на километар
|
||
Oho Boh
Сениор Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само така шефе!
Изменето од Oho Boh - 18.Јули.2008 во 11:21 |
||
johanes
Сениор Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Boogie - 18.Јули.2008 во 17:21 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
СтефанМаратилов
Група Регистриран: 04.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абре пак ли ке почнувате со таа глупа тема "koй я краде историята"? Вие слободно си кажувайте дека Цар Самуил е ваш цар и Гоце и Яне и бракята Миладинови са македонци, само не викайте дека немале веза со България. Саединението прави силата бракя македонци
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа не важи во границите на Македонија. Тоа само кај вас во Бугарија. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бугарите
|
||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Кој ја присвојува историјата?
Не станува збор за присвојување. Секој чита само тоа што му одговара. Мислам јас и уште еден (најмногу 2-3) од форумов ја читаме целата историја независно од тоа дали совпаѓа со нашите предубедувања или не. Земете пример од нас! |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бугарите
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кои се тие 3-јца според тебе? |
||
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Единиот немам дозвола да го огласам, ти може и да ја читаш, не прифаќаш напишаното за вистина и дури не се обидуваш да го објасниш од македонистичка гледна точка ако не ти одговара и види 7. од Судир на... |
||
СтефанМаратилов
Група Регистриран: 04.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Историята я присвояват македонците, пощо ако я немаат таа измишлена исторя, що имат друго. А после се лютат кога прочитат во некоя енциклопедия дека Самоил бил български цар
|
||
Внеси реплика | страница <1 126127128129130 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |