IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 716>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:59
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

ma i jas go imam koristeno...mnogu pati si velam od sega kje koristam samo eden parfem po koj kje bidam prepoznatliva...ama nikako srce junacko da izdrzi, se razlicni kupuvam...obozavam dobri parfemi....ok, dobri za mene de...намигнување
jas sekogas imam po nekolku na lager..otvaram..i sekoj den drug stavam..mi se cini deka jas se menuvam nekakoзадоволство
hehehhehehee..ima nesto de....znaci da ne se trudam voopsto da se zadrzam na eden parfem???
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:00
Originally posted by la fille la fille напиша:

Teto, za parfemi voopsto nema da go trosam, ama za pudri i kremi i shminka, ke nadoknaduvam i za parfemiteголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
od taa gledna tocka..go osuriv maz mi..sega pa sinovite..sminkata mora da e kvalitet,inaku alergija mi dava...taka da..sapun za lice i telo od lush kupuvam...pomada za telo isto od lush..(puter od razni bilki)голема%20насмевка
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:01

Teto, za parfemi voopsto nema da go trosam, ama za pudri i kremi i shminka, ke nadoknaduvam i za parfemiteголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
od taa gledna tocka..go osuriv maz mi..sega pa sinovite..sminkata mora da e kvalitet,inaku alergija mi dava...taka da..sapun za lice i telo od lush kupuvam...pomada za telo isto od lush..(puter od razni bilki)голема%20насмевка
hehhehehe, klonu...........jas sapunite na lush, e pomada ne....vichy cepam...i pudra isto.....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:02
senkii maskara od loreal..edino karmin mozam na pazar da zimaam..ama i toj od free shop go nosam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:04
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

hehhehehe, klonu...........jas sapunite na lush, e pomada ne....vichy cepam...i pudra isto.....голема%20насмевка
vichy pudra i jas..i pomada do sega od nivea Q10...ama sega sinot nekoja specijalna mi ja nosi od tamu(stranstvo)...a puter za telo od lush..izvonreden e...probaj..ke vidis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:08
Originally posted by vikicka vikicka напиша:

Originally posted by vikicka vikicka напиша:

IMATE NA POCETNA STRANICA AKO NE VI SE DOPAGA T.E KAKO DA GO PREPOZNAETE ONOJ PARTNER KOJ NE E ZA VAS....MEGU TOA I ONA AKO NEMAS DOVOLNO SREDSTVA NEVLEGUVAJTE VO VRSKA SO NEKOJ KOJ NEMOZETE DA GO NOSITE FINANSISKI
KO BIBA DODEVA
?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!sto ova treba da znaci?изненадувањеголема%20насмевка
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:09
Toa teto znaci BANголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:10
голема%20насмевкаpa i potpisot taka nesto nagovestuvaseнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:11
hahaha...padaju meteori....sakav da prasam sefe koji ti je vrag....газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:12
uuuuu, mi zastudi nesto...decki odam da si go proveram greenjeto i da si legnam...sutra je novi dan, ali radni.....тага
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:13
Lili, ne napustas?тагатагатага
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:14
ok Lili..jas uste malce tuka..utre zdravje..ke vidam rekord da srusamголема%20насмевка..na spienjeзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:15

Lili, ne napustas?тагатагатага
odam Fillence, utre sabajle kje ne mozam da stanam...тагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2007 во 00:15

ok Lili..jas uste malce tuka..utre zdravje..ke vidam rekord da srusamголема%20насмевка..na spienjeзадоволство
ne me nerviraj i ne me provocirajjjj...kje vidis ti...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 126127128129130 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.