![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 126127128129130 217> |
Автор | |||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
citajki eden od pretthodnite diskutanti
se soglasuvam i vo ime na milionite individui i pravo dadeno od samiot Lucifer ja proglasuvam KEJT za CAPA di tuti CAPI ja zamoluvam mojata najsakana moderatorka da i go dopise pod avatarot |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
|
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||||
KEJT-CAPA DI TUTI CAPI
![]() ![]() |
|||||
kuliraj
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
teshko na nas,...od zenska ,...capa!
![]() |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||||
![]() |
|||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||||
МАКЕДОНСКАТА................ CAPА DI TUTI CAPI.............КАНДИДАТ ИНДИВИДУА ЗА ОВОЈ МИЛЕНИУМ..МОЖЕ?
![]() ![]() Изменето од zagor - 26.Февруари.2008 во 14:48 |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
![]() |
|||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||||
MOZE, MOZE, UF KAKO MENE UBAVO MI STOI VLAST
![]() AJ SEGA DA SE ORGANIZIRAME:
MI TREBA PRSTEN
NA PRSTENOT PECAT
NA PECATOT ROGCINJA
I TREBA SITE DA MI GO BAKNUVATE PRSTENOT
NE ZIRKAJ POD OKO!!!
NE NAMIGNUVAJ!
ZABRANETO E ZAVEDUVANJE NA KUMATA
![]() I MI TREBA DVOREC
VO DVORECOT SALA
GOLEMA
I VO SALATA PRESTOL
KE PRAVIME GOZBA
POD MASKI
KE SE GOSTIME SO OTKINATI SRCA
I SO PRODADENI DUSI
I KE IMAME ARMIJA
KOJA KE NE' BRANI
OD PRIMERNITE
I OD OBICNITE
OD DOSADNITE
BRZA, BIDI MIREN! ZA NEPOSLUSNOST I NELOJALNOST KAZNITE SE SUROVI
![]() |
|||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||||
![]() |
|||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||||
..................ЛЕЕЛЕЕЕЕЕЕ....ТЕШКО МЕНЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!..ОТИДОВ к*рБАН....
![]() ![]() ![]() |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
![]() |
|||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
sega se custvuvam ko VIKTOR FRANKENSTAIN , stvoriv monstrum ![]() Изменето од anakin - 26.Февруари.2008 во 21:14 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||
А бе фраеров го спомнавте ли? ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:08 |
|||||
![]() |
|||||
||||
go imashe,...na kratko,...
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||
![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 17:08 |
|||||
![]() |
|||||
||||
aham
da i toj |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||||
[QUOTE=mamma]
David Robert Jones...David Bowie..chovekot kameleon...chovekot koj
"padna na Zemjata"chovekot koj go "prodade svetot"...roden daleku tamu..nekoja 47-ma godina vo Brixton-Britanija.Na svoi 15 godini poradi devojka-tak,...normalno ![]() ![]() i ovoj...drugiot mu naletal na levata raka kade ovoj pak imal prsten i mu go povredil okoto. Posle nekolku neuspeshni operacii na Bowie mu ostanuvaat trajni posledici koi se dobro vidlivi(a i bash mu stojat dobro dve razlicni boi na ochite).Ubavoto od sluchkata e toa shto(koj ja kjaril devojkata- ne se znae)Bowie i prijatelov ostanale dobri drugari,duri i Underwood rabotel na grafichkiot dizajn na nekoj od albumite na Bowie(e, toa se vika drugarstvo). David Bowie od rani godini pokazuval interes i talent za svirenje i muzika,duri svirel i na plastichen sax dobien za Nova godina od svojata majka.Se proslavuva so albumot "Space Oddity"1969 god.a posle izdavanjeto na tretiot "The Man Who Sold The World"pominuva na potvrd zvuk i Bowie-vskiot "androgenichen"imidz.Posle ova zapochnuva zivotot na edna zvezda,droga,emotivna nestabilnost,gubenje na kilaza..Se razveduva, vo medjuvreme prestanuva so drogata i se preseluva vo Berlin i zivee so prijatelot mu Iggie Pop kade zaedno .....pishuvaat tekstovi za pesni de ![]() Vo Maj 2007 god.e organizator na "High Line Festival"vo N.York na koj uchestvuvaat najpoznati muzichari koi toj gi odbral. Ima edna pesna od negov album koja mi se dopadja i veli vaka: I wish you could swim Like the dolphins-like dolphins can swim Though nothing-nothing will keep us together We can beat them-for ever and ever Oh, we can be heroes-just for one day I,I will be king And you,you will be queen..... i ushte edna:China Girl And she says..... ![]() Psssssssssssssssshhhhhhhhhht... ![]() ![]() CHITAJTEEEEE....SHTO SE PISHUVALO ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 126127128129130 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |