IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12681269127012711272 1553>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 01:51
maria_magdalena , оценката е  описна или бројчана? Во истовреме која е карактеристиката за оние малкумината?
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:03
Ajde pred da otidam na pazar, da spremam dorucek i kafe za nekoj kojsto treba da pristigne na rabotaнамигнување

I kafe se razbiraтрепкањетрепкањетрепкање

Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:07
Гостин 4 Денес во 10:06 14 минути Windows XP IE 7 Viewing Topic
FENIX-5

faten na deloзадоволствозадоволствозадоволство
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:15
aj dobar den ili dobro utro..kako za kogo... fille gledam od sabajle si razrabotena,alal da ti e ,sve spremno i kafe i pojadok ...bravisima
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:15
Originally posted by orlov orlov напиша:

maria_magdalena , оценката е  описна или бројчана? Во истовреме која е карактеристиката за оние малкумината?

Описна орлов, описна. Немам статистички податоци. Карактеристика на оној кој навистина би го салужил тоа? Па вака:
1. да е црн,брадичка обавезна
2. згоден
3. да ме сака само мене
4. да ми биде ВЕРЕН
5. да ми искажува цело време колку ме сака
6. да биде со мене во сите тешки момонти од животот
7. да не е лажов, нестабилен, ебиветар
8. да нема пороци (пиење, коцкање)
9. да заработува повеќе од мене
10. да ме изненадува, на пример “Мила, утре одиме на Сејшелиголема%20насмевка
11. да ми купува секој ден цвеќе а за родендени, годишнини, Нови години убав накитголема%20насмевка

Многу ли барам?збунетост
Е, за таков ќе сукам од 5 наутро, како фурнаџија ќе се будам. Но не е лош и овој покрај мене (иако не ги исполнува десетте критериуми), па затоа и му купувам појадок, треба ад е благодарен за тоаголемо%20гушкање

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:15
...za mene...газење%20од%20смеење...ne odam na rabota denes...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:17
...Marika i ti li si po garavi kako dvevojcheto...изненадување...klub da vi otvorime...газење%20од%20смеењеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:20

И филе сака црнки? Ух златната таа на дадаголемо%20гушкање Абе зар има поубаво од тоа?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:21
А критериумот за Г-н Заслужен ви се допаѓа ли? Или не сакате такво вниманиетрепкање
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:23
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

А критериумот за Г-н Заслужен ви се допаѓа ли? Или не сакате такво вниманиетрепкање

abe marija,apsolutno se slozuvam so nekoi kriteriumi,ama negde da se popushi malku ako se moze..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:23
aj nekoi dvajca od tuka , sikter vo svoja odaja голема%20насмевка голема%20насмевка  ..... ima tuka koj da skraba голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:24

...kako ne...koj e lud da ne saka takvo vnimanie...samo ona da e garav i da ima bradicka...намигнување...mozhe i bez toj kriterium kaj mene...трепкање

големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:25
Мики, а тебе те чекаат пита и јогурт на постелазадоволство
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јули.2008 во 10:25
i baska , nekoj treba da specali ralo cevli i mozebi eden fustan голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12681269127012711272 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,451 секунди.