|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 12681269127012711272 1553> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maria_magdalena
, оценката е описна или бројчана? Во истовреме која е карактеристиката за оние малкумината?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde pred da otidam na pazar, da spremam dorucek i kafe za nekoj kojsto treba da pristigne na rabota
I kafe se razbira |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dobar den ili dobro utro..kako za kogo... fille gledam od sabajle si razrabotena,alal da ti e ,sve spremno i kafe i pojadok ...bravisima
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Описна орлов, описна. Немам статистички податоци. Карактеристика на оној кој навистина би го салужил тоа? Па вака:
1. да е црн,брадичка обавезна
2. згоден
3. да ме сака само мене
4. да ми биде ВЕРЕН
5. да ми искажува цело време колку ме сака
6. да биде со мене во сите тешки момонти од животот
7. да не е лажов, нестабилен, ебиветар
8. да нема пороци (пиење, коцкање)
9. да заработува повеќе од мене
10. да ме изненадува, на пример “Мила, утре одиме на Сејшели“
11. да ми купува секој ден цвеќе а за родендени, годишнини, Нови години убав накит
Многу ли барам?
Е, за таков ќе сукам од 5 наутро, како фурнаџија ќе се будам. Но не е лош и овој покрај мене (иако не ги исполнува десетте критериуми), па затоа и му купувам појадок, треба ад е благодарен за тоа
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...za mene......ne odam na rabota denes...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Marika i ti li si po garavi kako dvevojcheto......klub da vi otvorime...
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И филе сака црнки? Ух златната таа на дада Абе зар има поубаво од тоа? |
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А критериумот за Г-н Заслужен ви се допаѓа ли? Или не сакате такво внимание
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe marija,apsolutno se slozuvam so nekoi kriteriumi,ama negde da se popushi malku ako se moze.. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj nekoi dvajca od tuka , sikter vo svoja odaja ..... ima tuka koj da skraba
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako ne...koj e lud da ne saka takvo vnimanie...samo ona da e garav i da ima bradicka......mozhe i bez toj kriterium kaj mene... |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мики, а тебе те чекаат пита и јогурт на постела
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i baska , nekoj treba da specali ralo cevli i mozebi eden fustan
|
|
Внеси реплика | страница <1 12681269127012711272 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |