|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 327> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3 дена слави човекот
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj sto slavi 3 dena, nego i po nekolku pati u den...
E, toa ti e rodenden... |
||
Incredible Blue
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам кога сум тука
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што или кого сакаш кога си тука
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo nadevaj se |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто мислиш дека имам друг ник? И дека "љубовта моја" идел со друг ник П.С....Така ми рекоа....немој да негираш |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од моето долго постоење на форумот знам дека имаш 4 активни ника ,за никот Мачкица исто се говори дека е твој ,но таму не сум сигурен и ништо неможам да кажам
А за твојата љубов сум 95 % сигурен за дуплиот ник оти-двајцата никогаш не се били онлајн по едно исто време,никогаш единиот не е реплицирал другиот,од еден град се и се на едни и исти години
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi go ti emil
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите ме разбраа дека се смеам ко луда Баба има еден активен ник, со кој пишува. За членот за кој тврдиш дека е дупли ник....можеш вода да му носиш Едниот е од СК, другиот не, едниот има 23 едниот 25. Бедно е емил да мислиш се и сешто. Едниот користи Win7 i Safari, другиот XP и Mozila. Ај бар тебе те бива за шпион..покажи се Значи сами со себе сме праеле муабет на чет?....Оуу какви лудаци сме Сепак твое право. А мој совет... Мрдни го газот од пред компјутер,штетно е за мозокот П.С...не постоиш подолго од мене Изменето од ФорумскаБаба - 03.Февруари.2011 во 15:44 |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od babe
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро
важно е мир да има
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj sea bidi fin kako sto si ubav... I kazi mi uste nesto...moze? |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazi mi dali znaes kako da stignam od avtobuska vo Sofija...do aerodromot
I kolku e taksi...bus...sto i da ima |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |