IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 125126127128129 327>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 09:31
3 дена слави човекот
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2011 во 09:48
Aj sto slavi 3 dena, nego i po nekolku pati u den...
E, toa ti e rodenden...
Incredible Blue
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 12:19
сакам кога сум тукатрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 07:26
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

сакам кога сум тукатрепкање

што или кого сакаш кога си тука збунетост
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 14:33
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Andjelina .. si znaes zosto плазење, gonzito (za druzenjeto na NGбакнеж ), brzakisнамигнување , zamislenaбакнеж, kolegata deranger, laki , pilotot (uste cekam one way ticket od tebe), Ninja 35ka (btw..nema da procita garant…ali imase pravo )…намигнување

I pozdrav poradi specijalni zaslugu … Anasteaбакнеж

Dosta vi e голема%20насмевка
  babooo..ja pa mislev si ''okinala''...изненадување....среќа........намигнување

Samo nadevaj seплазење
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:30
Originally posted by емил емил напиша:

СП

Дали ако го прашам нешто емил, ќе ми одговори?

сдк-ќе ти одговорам

Зошто мислиш дека имам друг ник?
И дека "љубовта моја" идел со друг никзбунетост
П.С....Така ми рекоа....немој да негирашнамигнување
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:34

Од моето долго постоење на форумот знам дека имаш 4 активни ника ,за никот Мачкица исто се говори дека е твој ,но таму не сум сигурен и ништо неможам да кажам

А за твојата љубов сум 95 % сигурен за дуплиот ник оти-двајцата никогаш не се били онлајн по едно исто време,никогаш единиот не е реплицирал другиот,од еден град се и се на едни и исти години
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:36
Vidi go ti emil
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:41

Од моето долго постоење на форумот знам дека имаш 4 активни ника ,за никот Мачкица исто се говори дека е твој ,но таму не сум сигурен и ништо неможам да кажам

А за твојата љубов сум 95 % сигурен за дуплиот ник оти-двајцата никогаш не се били онлајн по едно исто време,никогаш единиот не е реплицирал другиот,од еден град се и се на едни и исти години

смеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеењесмеење

Сите ме разбраа дека се смеам ко лудаизненадувањесмеењесмеењесмеење

Баба има еден активен ник, со кој пишува. За членот за кој тврдиш дека е дупли ник....можеш вода да му носишнамигнување
Едниот е од СК, другиот не, едниот има 23 едниот 25. Бедно е емил да мислиш се и сешто.
Едниот користи Win7 i Safari, другиот XP и Mozila. Ај бар тебе те бива за шпион..покажи сенамигнување
Значи сами со себе сме праеле муабет на чет?....Оуу какви лудаци смеголема%20насмевка

Сепак твое право.
А мој совет...
Мрдни го газот од пред компјутер,штетно е за мозокотплазење

П.С...не постоиш подолго од менесмеење

Изменето од ФорумскаБаба - 03.Февруари.2011 во 15:44
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:43
od babe
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:44
добро

важно е мир да има голема%20насмевкада
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:46

добро

важно е мир да има голема%20насмевкада

намигнување

Aj sea bidi fin kako sto si ubav...плазење
I kazi mi uste nesto...moze?голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:49
може
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2011 во 15:50
Kazi mi dali znaes kako da stignam od avtobuska vo Sofija...do aerodromotзбунетостголема%20насмевка
I kolku e taksi...bus...sto i da imaтрепкањетрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 125126127128129 327>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.