IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12631264126512661267 1553>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:41
Originally posted by fiks fiks напиша:

e sega ne znam dali i faktopedijata shto ja ima e od mladinska kniga ama e mnogu verojatno deka ke da e od tamu....a dobra zrtva misla deka e otkazuvanjeto od kafinja za kupuvanje na knigi...posebno vo skopje kade imate izgor ceni...a ova so golem gotvac mnogu mi se bendisuva... ..se spremash za idnina...dzam rabota.. plus vince....abe wow rabota...gurman golem si ti fille..aaa?....

pa...ovaцрвенеење...da, sakam da gotvam...ako ima koj da gi mie ciniite posle gotvenjetoгазење%20од%20смеењеi sakam da gotvam za luge sto mi se dragi...трепкањетрепкањетрепкање

no vo posledno vreme slabo gotvam bidejki ziveam sama pa ne mi se isplaka samo za mene da gotvam...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:41
Originally posted by la fille la fille напиша:

Da, znam...namesto E trebalo da stavite apostrof 'голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка zatoa sto glagolot zapoznuva so E, a vo francuskiot jazik dva vokala edno do drugo na krajot i na pocetokot na naredniot zbor ne mozat da stojat...

...ne tuku mi naogjaj maani za francuskiot...pofali me...намигнувањетрепкање...i mnogu hot beshe...mmmm...uh,uh...трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:42
epten e hot...zatoa rekov deka mi se dopagja...posvetata deголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаama i knigataтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање

a inaku, kako za laik, dobro stois so francuskiotнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:47
Originally posted by la fille la fille напиша:

epten e hot...zatoa rekov deka mi se dopagja...posvetata deголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаama i knigataтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање

a inaku, kako za laik, dobro stois so francuskiotнамигнување

...трепкањетрепкањетрепкање...imam dobar profesor...трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:48
hehe...se gledaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:51
...po francuski veshtini de...shto se smeesh...ne e se u gramatika i pravopis...трепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:53
nisto ne rekov...ponekogas ona sto ke go premolcis kazuva premnoguнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:54
...ne tuku mi filosofiraj...ajde shetaj u tvoja tema...gitla...плазењесмеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:55
e sama li da setam tamuтага
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:55
dejcinja a ako moze edna informacija shto e muabetot..ako moze...vaka sum mnogu radoznal ....shto e rabotava..
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:57
...seli se u tema pa ke ti raskazhe devojcheto...намигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:57
Fiks, moira mi podari prekrasna kniga za rodenden...se vika "Cetiri ljubovni pisma"...prekrasna kniga e...a imase i prekrasna posveta vo knigata napisana na francuskiтрепкањетрепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:58
...zarem smo od moira...изненадување
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 19:01
e ajde de se preseliv
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12631264126512661267 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.