|
FENIX-5 |
Внеси реплика | страница <1 12621263126412651266 1553> |
Автор | |
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da veruvas fiks...ja kupiv za samo 100 denari
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa shto e toa be bagatela...jas ednash na ploshtad vo skopje sakav da ja kupam edna za MASONITE toj ajvanot mi barashe 500 denari...me vide zagrean ama jas imav pari ushte za voz da se vratam doma i nishto drugo...jbg...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fiks, jas ne sum za vo knizara ili pak na stand za knigi...vo sostojba sum i poslednite pari za knigi da si gi dadam...Vo Skopje imam knigi, a imam sigurno uste duplo vo Kocani...a nemam polici...Moram da si nabavam polici bidejki stalno kupuvam knigi...i normalno, od recisi sekoja knizara imam karticka za popustPa ako nekogas imas zelba da potrosis nekoj denar vo nekoja knizara, kazi mi, ke ti gi pozajmam kartickite...
Najskapo platena kniga do sega, ako ne go smetame edniot od recnicite sto gi imam kojsto go plativ 150 evra, mi e Kodot na Da Vinci...Ja kupiv 500 ili 600 denari koga izleze...sega e upola cena, ama ajde de...ne mi se cekase |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povazno e da napises edna kniga nego da procitas 100
fintata e deka moras da procitas 1000 za da napises taa edna edinstvena |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pred 2 godini fille ja kupiv ENCIKLOPEDIJA FAKTOPEDIJA na rati beshe 3900 denari....inaku posledna shto sum ja kupil e Mojata Borba od Adolf Hitler,lani ova vreme.sakam da si napravam edna solidna biblioteka ama parickite si go cinat svoeto...zdravje ponatamo koga ke imam poveke pari....sum ja cital kodot na da vinci koga izleze pred nekolku godini i mnogu mi se svide....
inaku fala za ponudata za kartickite so popust... |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej, a be gi zaboraviv tie...Faktopedijata ja isplativ ovoj mesec, sega na 15 mi bese poslednata rata...a se pretplativ na Golem Gotvac, toj sega treba da izleze, treba vo Oktomvri da go isplatam i da go dobijam...zaedno so nego gratis odi i kniga za vinata...
Taa devojkata sto raboti za Mladinska kniga, sekoj mesecmi nosi po nesto novo, samo i rekov da ne mi dozvoluva da kupuvam duri ne ja isplatam celata kniga... Ja merkam veke odredeno vreme Drzavite na svetot od Mladinska kniga...izgleda ke ja zemam vednas stom ke go isplatam Gotvacot... Inaku tie knigi se skapi, no si udriv presmetka deka mozam mesecno da izdvojuvam po 600 denari za rata...Jas tie pari i taka ke gi dadam za nesto, a najverojatno za kafe u grad...pa si rekov...ke zrtvuvam kafinja, a ke si gi kupuvam knigite...tie knigi navistina vredat i da se procitaat i da se imaat vo biblioteka... |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koga sme kaj knigite...pismata gi prochita...? |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi pocnav prekrasna e knigata...mi se dopagja veruvam deka ke me inspirira da go napisam petoto pismo
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku, najdov edna greska vo posvetata
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu mi e milo deka ti se dopadna... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e pa jas ja pishuvav...nabrzina u kola...koga se setiv deka ne sme napishale...a u kola znaesh kako se pishuva... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prekrasno sroceno |
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega ne znam dali i faktopedijata shto ja ima e od mladinska kniga ama e mnogu verojatno deka ke da e od tamu....a dobra zrtva misla deka e otkazuvanjeto od kafinja za kupuvanje na knigi...posebno vo skopje kade imate izgor ceni...a ova so golem gotvac mnogu mi se bendisuva... ..se spremash za idnina...dzam rabota.. plus vince....abe wow rabota...gurman golem si ti fille..aaa?....
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, znam...namesto E trebalo da stavite apostrof ' zatoa sto glagolot zapoznuva so E, a vo francuskiot jazik dva vokala edno do drugo na krajot i na pocetokot na naredniot zbor ne mozat da stojat...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 12621263126412651266 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |