IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12621263126412651266 1553>
Автор
Порака
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:12
nema da veruvas fiks...ja kupiv za samo 100 denari
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:14
pa shto e toa be bagatela...jas ednash na ploshtad vo skopje sakav da ja kupam edna za MASONITE toj ajvanot mi barashe 500 denari...me vide zagrean ama jas imav pari ushte za voz da se vratam doma i nishto drugo...jbg...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:21
Fiks, jas ne sum za vo knizara ili pak na stand za knigi...vo sostojba sum i poslednite pari za knigi da si gi dadam...Vo Skopje imam knigi, a imam sigurno uste duplo vo Kocani...a nemam polici...Moram da si nabavam polici bidejki stalno kupuvam knigi...i normalno, od recisi sekoja knizara imam karticka za popustгазење%20од%20смеењеPa ako nekogas imas zelba da potrosis nekoj denar vo nekoja knizara, kazi mi, ke ti gi pozajmam kartickite...

Najskapo platena kniga do sega, ako ne go smetame edniot od recnicite sto gi imam kojsto go plativ 150 evra, mi e Kodot na Da Vinci...Ja kupiv 500 ili 600 denari koga izleze...sega e upola cena, ama ajde de...ne mi se cekase
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:27
povazno e da napises edna kniga nego da procitas 100
fintata e deka moras da procitas 1000 za da napises taa edna edinstvena
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:27
jas pred 2 godini fille ja kupiv ENCIKLOPEDIJA FAKTOPEDIJA na rati beshe 3900 denari....inaku posledna shto sum ja kupil e Mojata Borba od Adolf Hitler,lani ova vreme.sakam da si napravam edna solidna biblioteka ama parickite si go cinat svoeto...zdravje ponatamo koga ke imam poveke pari....sum ja cital kodot na da vinci koga izleze pred nekolku godini i mnogu mi se svide....
inaku fala za ponudata za kartickite so popust...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:32
ej, a be gi zaboraviv tie...Faktopedijata ja isplativ ovoj mesec, sega na 15 mi bese poslednata rata...a se pretplativ na Golem Gotvac, toj sega treba da izleze, treba vo Oktomvri da go isplatam i da go dobijam...zaedno so nego gratis odi i kniga za vinata...
Taa devojkata sto raboti za Mladinska kniga, sekoj mesecmi nosi po nesto novo, samo i rekov da ne mi dozvoluva da kupuvam duri ne ja isplatam celata kniga...
Ja merkam veke odredeno vreme Drzavite na svetot od Mladinska kniga...izgleda ke ja zemam vednas stom ke go isplatam Gotvacot...
Inaku tie knigi se skapi, no si udriv presmetka deka mozam mesecno da izdvojuvam po 600 denari za rata...Jas tie pari i taka ke gi dadam za nesto, a najverojatno za kafe u grad...pa si rekov...ke zrtvuvam kafinja, a ke si gi kupuvam knigite...tie knigi navistina vredat i da se procitaat i da se imaat vo biblioteka...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:33
Originally posted by la fille la fille напиша:

Fiks, jas ne sum za vo knizara ili pak na stand za knigi...vo sostojba sum i poslednite pari za knigi da si gi dadam...Vo Skopje imam knigi, a imam sigurno uste duplo vo Kocani...a nemam polici...Moram da si nabavam polici bidejki stalno kupuvam knigi...i normalno, od recisi sekoja knizara imam karticka za popustгазење%20од%20смеењеPa ako nekogas imas zelba da potrosis nekoj denar vo nekoja knizara, kazi mi, ke ti gi pozajmam kartickite...

Najskapo platena kniga do sega, ako ne go smetame edniot od recnicite sto gi imam kojsto go plativ 150 evra, mi e Kodot na Da Vinci...Ja kupiv 500 ili 600 denari koga izleze...sega e upola cena, ama ajde de...ne mi se cekase

...koga sme kaj knigite...pismata gi prochita...?намигнување

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:34
Gi pocnavнамигнување prekrasna e knigata...mi se dopagjaтрепкањетрепкањетрепкање veruvam deka ke me inspirira da go napisam petoto pismoцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:35
Inaku, najdov edna greska vo posvetataгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:36

Gi pocnavнамигнување prekrasna e knigata...mi se dopagjaтрепкањетрепкањетрепкање veruvam deka ke me inspirira da go napisam petoto pismoцрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење

...mnogu mi e milo deka ti se dopadna...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:38

Inaku, najdov edna greska vo posvetataгазење%20од%20смеење

...e pa jas ja pishuvav...nabrzina u kola...koga se setiv deka ne sme napishale...a u kola znaesh kako se pishuva...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:38
Originally posted by anakin anakin напиша:

povazno e da napises edna kniga nego da procitas 100
fintata e deka moras da procitas 1000 za da napises taa edna edinstvena

prekrasno srocenoнамигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:38
e sega ne znam dali i faktopedijata shto ja ima e od mladinska kniga ama e mnogu verojatno deka ke da e od tamu....a dobra zrtva misla deka e otkazuvanjeto od kafinja za kupuvanje na knigi...posebno vo skopje kade imate izgor ceni...a ova so golem gotvac mnogu mi se bendisuva... ..se spremash za idnina...dzam rabota.. plus vince....abe wow rabota...gurman golem si ti fille..aaa?....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2008 во 18:39
Da, znam...namesto E trebalo da stavite apostrof 'голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка zatoa sto glagolot zapoznuva so E, a vo francuskiot jazik dva vokala edno do drugo na krajot i na pocetokot na naredniot zbor ne mozat da stojat...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12621263126412651266 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.