![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12601261126212631264 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
TRucker...UIZVAJ VO BOITE NA SEKOJ NOV DEN....
DENOT ZAMINUVA I NE SE VRAKJAAAAAAA
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
neka ti e slatko kafenceto irence..ne kariv sto da ti kazam
![]() ![]() ![]() ![]() luta na kasper...umorna od rabota...se cudam zasto tolku se saka slatko od smokvi??..ispustiv nesto..kivi e aktinidija definitivno..na val i dolzam edna tegla slatko...
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
kasnis ..........mesto da i dolzis, donesiuiiiii
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Cuco, Srce si najgolemo... Samo ti mislis na mene...eve sega se potvrdi po slatkoto |
||
|
||
![]() |
||
|
Trucker...ke delime od na Cucata slatkoto kako decinja
EDNA SMOKVA TEBE,EDNA MENE,NEMA L
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
|
слаткото од смокви е институција исто како и ајварот за македонците, да не го сакаш знаци да бидеш оговаран од комшиите , покажуван со прст и со анатема проколнат ![]() стварно слатко од ЗЕЛЕНИ смокви рулс..... |
||
Motivation is game in my hands
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
NOVA RECENICA INSPIRIRANA OD VAS...
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
oh moeto doaganje ke bide sluzbeno..i koj znae dali ke imam vreme da ja vidam:((((
ima lek...ke i dadam ne i ostanuvam dolzna
![]() |
||
![]() |
||
|
KAFEEE
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
![]() |
||
|
LELE...TRUCKER...
OVA SO CIGARATA NEKAKO NE MI SE VKLOPUVA VO MOZAIKOT NA UMSTNOSTa
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Cuco,a jas sakam da se zapozname...na edno kafence..ili toplo cokoaldo...i tegla smokvi do nas..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ivana,bas si vo pravo srceeeeeeeeee
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
trucker ajde pali kamionot.doagaj vamu..ke pieme kafe...ke zapalime cigara...i pustam edna gajba tegli
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
more site ste mu ja letnale na pauza:)))
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12601261126212631264 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |