![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12521253125412551256 1769> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA NE VE PREKINAV VO MUABET
ZOSTO KUTITE |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
ZDRAVO LAV
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Zdravo Nenuska
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DOBRO TE NAJDOV VALERIJA
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zdravo NENUSKA... Dobredojde
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DOBAR DEN
KAKO STE |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Koleske slabo deneska nesto bosa ja nema teta ja nema ana se gubi pitu go nema djaki se gubi alf nikade go nema sto im stana na lugevo
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozdravce i od mene...devojce.. Sega sme samo nie Lavce |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav Fille
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Ok,fille...ubavo pomini si VO NOVA Se citkame pak..
aKO NE SE CITNEME..DENES,
UBAV VIKEND
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vo kaficot ima mnogu garavi bomboncija |
|
|
|
![]() |
|
Aaaa kolega pa ja gi ostaviv sami i nikoj ne im se svrtel pred prijavnica .A baska i mene me barale dodeka bev na kafe na 4 kat so dve devojcinja i mi bile luti zasto so niv ne sum bil i kafe da pijam .E nemozam ako kidnam na 15 min poveke ne mozam
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
otidov sega da mernam nekoj mlad profesor vo NOVA
![]() se citame podocna ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bugi, a be prati nekoj kolega da te zameni duri svratis dusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a inaku bomboncinja ima vo kaficot kaj sto pieme kafe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12521253125412551256 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |