IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 266>
Автор
Порака
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 00:12
da, jas kje dojdam....
najverojatno od 20ti sum vo skopje
mislam cim e posle 20...smetajte na mene....намигнување
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 03:17
Јас навистина сакам да дојдам, ама не знам никого од форум ќе треба сам да се избацам ко од марс паднат. АЈ нема прв пат да ми биде, само се надевам ќе има некој за да ме дружи.голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 13:12
vidi i jas minatoto leto se izbaciv taka sama ama ne bev bas kako od mars...taka da slobodno dojdi...do sreda prijavuvanja, vo petok konecen dogovor kade i vo kolku saat 
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 13:52
ja doagamсреќа
speed
Кон врв
male4ka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Шмеќерка ;)

Регистриран: 11.Април.2007
Поени: 1939
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај male4ka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 23:43
хммм...мој предлог може?А на пример да кажевте тој и тој ден журка на тоа и тоа место за форумџиите на идивиди па да ги видиме пријавените асреќаголема%20насмевкаИначе незнам ваљда ке можам да дојдамзбунетост
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 23:49
mila ke bide...samo prvo da imam pregled kolku lugje ke bideme...
Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 17:48
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

epa aj videte vie ama ne sega eden moze eden ne..a kaj ke e trilili???

ja na 22. ke begam za germanija posto imame svirki a na 21. ke slavam rodenden .....no sto kako ke odlucam spontano.....ako ima nekoja dobrovolna samo neka obleci plavoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаљубов
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 22:52
eve i ja se prijavuvam da popunam prostorголема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 01:48
Ае... вие ова сериозно веќе, а?! хммм би дошол од љубопитност... ама не можам да гарантирам...
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 17:59
Originally posted by Trilili Trilili напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

epa aj videte vie ama ne sega eden moze eden ne..a kaj ke e trilili???

ja na 22. ke begam za germanija posto imame svirki a na 21. ke slavam rodenden .....no sto kako ke odlucam spontano.....ako ima nekoja dobrovolna samo neka obleci plavoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаљубов
eve be ja ke oblecam.....намигнување ti samo dojdi....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 18:40
Originally posted by Tonchie Tonchie напиша:

Ае... вие ова сериозно веќе, а?! хммм би дошол од љубопитност... ама не можам да гарантирам...

aj ne se praj "peder"голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 19:30
aman be,...ushte li ne ste se ,..nashle?!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 19:35
Originally posted by brza brza напиша:

aman be,...ushte li ne ste se ,..nashle?!

pa cekame i ti da dojdesh
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2007 во 19:39
se sramat be........"makedonkite"газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 123124125126127 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.