![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12401241124212431244 1553> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele...
Aj,malku da se ubrza rabotava.
![]() ![]() Carot e tuka...ej...
Stavj povtorno cvikerite...fille
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
obraz bilo na turski
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ako e fisk dobro dete, navistina sakam da se zemat
Val, sega povrakav, ispiv malku povekeotkolku sto treba sinojka na svadbata
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Thx za objasnuvanjeto...
Tolku turcizmi imame vo jazikov...ama ovoj poim
ete ne sim go cula
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Djaki...ZAREM PIES??
![]() Uff ne ti trebase toa....
Sega,mozam da zamislam kako ti e..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() Val aj daj mi janace
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Dobro dete e Fiks...
Kulturno,stabilno,odmereno,inteligentno...
i polno so poslovici
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dobro e koga se meshaat jazicite
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
pa neka zakazat sredba, do boga
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ej, poleka so muabetite
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
do 1 avgust ako ne se sretnete, ke vi se nalutam na dvajcata
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ti nedostasuva edna slikichka
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12401241124212431244 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |