IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12391240124112421243 2229>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:11

da,be cuco...

RUM..KE TRCAM DO RAMSTOR..PO RUM..

E..GO

Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:12
sme,KASPERCE..I DA ZNAES...
SINA KRV TECE NIZ NASSSSSSSSSSS
ENGLEZI NA BALKANU
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:13
zlato pa ti sega, prifati ednas bez zamerka...sega ke ja macis val da trca po rumBig%20smile
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:14
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

sme,KASPERCE..I DA ZNAES...
SINA KRV TECE NIZ NASSSSSSSSSSS
ENGLEZI NA BALKANU
Bas bi sakal da te "bocnam"...pa da vidam sto ke potece.........dal plavo...dal crveno.....he-he.....WinkLOLLOLLOL
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:14

KASPERCE,,,KE TRCAM...UZ RUM I NEKOE COKOLADCE .....NE MI E MACNO...KOLEGA...SAKAM DA TRCAM..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:16
Originally posted by marijana marijana напиша:

zlato pa ti sega, prifati ednas bez zamerka...sega ke ja macis val da trca po rumBig%20smile
Zlato....sve prifakam...moze cajce bez rum...so malku konjak,ama i toa nema....pa Val ne mora da trca.....moze i poleka do ramstor....bar edno sabajle da mi udovoli....WinkLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:17

Kasperce ne mora da bockas,,,

Plavo ke potece,ti garantiram...

Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:18
Лекарите нетреба на здравите луѓе што пијат умерено да им советуваат да го остават алкохолот, велат истражувачите....

Лицата што пиеле од пола до една ипол пијачка дневно во просек, имале двојно намален ризик од инфаркт, додека оние што биле на една ипол до 3 пијачки – биле со скоро тројно намален ризик.

Објаснувањето е дека алкохолот го зголемува нивото на добар холестерол ХДЛ во крвта и го намалува ризикот од згрутчување.

POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:19
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

Zlato....sve prifakam...moze cajce bez rum...so malku konjak,ama i toa nema....pa Val ne mora da trca.....moze i poleka do ramstor....bar edno sabajle da mi udovoli....WinkLOLLOLLOL

tezok si bi bil za "udovoluvanje"LOLLOLLOL
tuuu sto duh se pogodi....Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:20
Cuco.....
kE NABAVAM SE ZA DOBROTO DUHCE,,NE SAKAM DA SE OSEKJA KAKO GILE
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:21

Cuco.....
kE NABAVAM SE ZA DOBROTO DUHCE,,NE SAKAM DA SE OSEKJA KAKO GILE

LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:22
GILE-13 PRASE
SMESNO MI E...KE PUKNAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:22
Jas tezok so moite 89kg....sto da kaze Pitu togas....more aj turi po edno uzo da napravime gargara od sabajle pa da vidis kako trga denot......plus toa ni srce nema da ne fati......sipaj zlato edna stotka......WinkLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2006 во 09:24

GILE-13 PRASE
SMESNO MI E...KE PUKNAM
Nemoj te molam sve ke posine vo okeanot....nego ponekogas da si ja proveris vloskata da ne ti tece crveno,a??WinkLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12391240124112421243 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.