IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 231>
Автор
Порака
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 19:39
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Sanja , blagodaram   големо%20гушкање.  

големо%20гушкање+бакнеж

голема%20насмевка
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 19:46

Bobs , daj info koga zaoga sonceto vo Skopje i okolina . големо%20гушкање

Веќе зајде
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 20:09
Da i toa dobar zalez imase
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 21:01
Originally posted by MissMurder MissMurder напиша:

Cestito Vase!големо%20гушкање Mn uspeh!

Ej hyper neam pojma te ima tamu vo nekoj mail збунетост

Blagodaram Sanja da ti se vrati so vtor ::)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:09
Ehe , go propustiv zalezot denes ama imav edno mnogu interesno iskustvo vecerva . Malku eksperimentirav , ke vi pokazam posle 24:00 . Fotografijata e ekstra  , ljubov od sto te golicka stomak i neizmerno zadovolstvo od dobro srabotena rabota (barem mislam deka sum ja srabotela hahahaha ) .
Edinstveno me luti sto ne mozes da pomines nezabelezam bez onie dosadni komentari " za sto slikas "лутина , no vecerva zapoznav navistina interesni luge so otvoreni umovi , koi duri mi ponudija "pomos" za ako nesto mi treba . E ova e da si legnes ispolnet od denot . љубов Prostete mi na emociive , epten ste mi bliski i sakam da gi spodelam so vas . Vie najdobro ke me razberete . големо%20гушкање 

Изменето од NINA_SK - 10.Септември.2007 во 23:12
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:19
супер е чувството кога си задоволен од сработеното и кога си сигурен дека си завршил навистина добра работа ....навистина убаво чувство!
блазе тебе среќа ...јас денес не сум го пипнал апаратот
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:33
Robert , vo faza sum koga kako malo dete se raduvam na sekoja novo naucena rabota , a prasanje e kolku dobro sum ja srabotela збунетост. Ova sto go rabotev vecerva , sigurno vie veke odamna ste go pominale , i zatoa prostete mi na euforijata . намигнување
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:44
prosteno голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:46
Нина, и јас се сметам за аматер и сум во некоја чудна фаза на учење и затоа во целост те разбирам.
Туку, ќе се пофалиш ли што е тоа што научи или да ја чекаме фотката после 12? среќа
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:59
minut do 12
ajde da vidime so ima novo
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:11

Robert , vo faza sum koga kako malo dete se raduvam na sekoja novo naucena rabota , a prasanje e kolku dobro sum ja srabotela збунетост. Ova sto go rabotev vecerva , sigurno vie veke odamna ste go pominale , i zatoa prostete mi na euforijata . намигнување

Jas takvite chustva i misli gi dozhivuvam sekojdnevno. Site nie postojano uchime i im se raduvame na tvorbite kako od vchera da sme pochnale so ovaa nasha fotografska ljubov... I bash toa e dobro!
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:51
Originally posted by Zoran K Zoran K напиша:

Jas takvite chustva i misli gi dozhivuvam sekojdnevno. Site nie postojano uchime i im se raduvame na tvorbite kako od vchera da sme pochnale so ovaa nasha fotografska ljubov... I bash toa e dobro!

Totalno se slozuvam.
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:19
празник, празник, празник, цел викенд празници!
едвај глава кренав, сабајлево, околу 5,  колку да го сликам изгрејсонцето, со новиот апарат!

зора%20зори

ова е дел од 133-те слики што ги направив пред да изгрее сонцето!
како да не му се радувам, го имам, т.е. го имаме само три дена!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:26
Dogi ne si se pofalil ili jas ne sum razbrala . Si kupi aparat ? Najprvin da se zapoznaete ( znam kolku e toa vazno od sopstveno iskustvo ) , i da ne raduvas so mnogu ubavi fotografii . Pozdrav намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 122123124125126 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,238 секунди.