|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 231> |
Автор | ||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
+ |
||
|
||
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе зајде |
||
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da i toa dobar zalez imase
|
||
|
||
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram Sanja da ti se vrati so vtor ::) |
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehe , go propustiv zalezot denes ama imav edno mnogu interesno iskustvo vecerva . Malku eksperimentirav , ke vi pokazam posle 24:00 . Fotografijata e ekstra , ljubov od sto te golicka stomak i neizmerno zadovolstvo od dobro srabotena rabota (barem mislam deka sum ja srabotela hahahaha ) .
Edinstveno me luti sto ne mozes da pomines nezabelezam bez onie dosadni komentari " za sto slikas " , no vecerva zapoznav navistina interesni luge so otvoreni umovi , koi duri mi ponudija "pomos" za ako nesto mi treba . E ova e da si legnes ispolnet od denot . Prostete mi na emociive , epten ste mi bliski i sakam da gi spodelam so vas . Vie najdobro ke me razberete . Изменето од NINA_SK - 10.Септември.2007 во 23:12 |
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
супер е чувството кога си задоволен од сработеното и кога си сигурен дека си завршил навистина добра работа ....навистина убаво чувство!
блазе тебе ...јас денес не сум го пипнал апаратот |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Robert , vo faza sum koga kako malo dete se raduvam na sekoja novo naucena rabota , a prasanje e kolku dobro sum ja srabotela . Ova sto go rabotev vecerva , sigurno vie veke odamna ste go pominale , i zatoa prostete mi na euforijata .
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prosteno
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
janevskiR
Сениор Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нина, и јас се сметам за аматер и сум во некоја чудна фаза на учење и затоа во целост те разбирам.
Туку, ќе се пофалиш ли што е тоа што научи или да ја чекаме фотката после 12? |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
minut do 12
ajde da vidime so ima novo |
||
JOIN THE FAMILY
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas takvite chustva i misli gi dozhivuvam sekojdnevno. Site nie postojano uchime i im se raduvame na tvorbite kako od vchera da sme pochnale so ovaa nasha fotografska ljubov... I bash toa e dobro! |
||
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Totalno se slozuvam. |
||
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
празник, празник, празник, цел викенд празници!
едвај глава кренав, сабајлево, околу 5, колку да го сликам изгрејсонцето, со новиот апарат! ова е дел од 133-те слики што ги направив пред да изгрее сонцето! како да не му се радувам, го имам, т.е. го имаме само три дена! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dogi ne si se pofalil ili jas ne sum razbrala . Si kupi aparat ? Najprvin da se zapoznaete ( znam kolku e toa vazno od sopstveno iskustvo ) , i da ne raduvas so mnogu ubavi fotografii . Pozdrav
|
||
Внеси реплика | страница <1 122123124125126 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |