![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12331234123512361237 2229> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Retko koj e IST OVDE I TAMU,, ZA MENE ZNAM DEKA SUM ISTA I LA FILLE E TAKVA... MISLAM I T |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Povekjeto se ovde edno,in LIVE DRUGA PESNAAAAAAAAA
|
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Devojce se vo svoe vreme.....pa sto e ovaa nestrplivost???.....plus toa jas ne sum ni tolku blisku do centar a porucek sum so supervizor.......vikend,nema problem....so bolja polovina vo drustvo....
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
МАЈСТОРОТ ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 79 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ПОПРАВАМ ЧАДОРИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
|
||
![]() |
||
|
Ti se odenssuvas KAKO ZENET BE KASPER,AMA TE STEGNALA TAA ANI...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
e bas me interesira val sto mislis za mene...kakva sum ovde , a kakva sum vo zivo??????????
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Trucker ti e skrieno zarce:) nikogas ne znaes koga moze da iznenadi
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
oH,BE kAPSERCE,,TE SFAKJAMM STOM E TAKA..SORRY.. |
||
|
||
![]() |
||
|
Lili...srce tebe kratko TE ZNAM..SAMO 15 MIN,,..
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
In live Lili mi si pomirnicka odosto na SAJT
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
nemoj taka Kasper...moe licno mislenje, sto ne znaci deka e i taka: podobro racka vo raka, otkolku bilo kakov vagon...ako e tocno toa sto si go pisal.....
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Nema problem Val....se naviknav da me sozaluvaat....samo.....konstatacijata na Majstorot....ne mu sudi na coveka po 15min.opustanje....pa so vas se citam mnogu vreme i me znaete kakov sum....bez ljutis.....vo prirodno izdanie sum uste po sklon na majtap i segi........
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Majstorot ne te znae be KASPERCE,,,
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12331234123512361237 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |