![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12261227122812291230 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugi kazi mi iskreno, celta ti bese da me izvadis od kontakt ili navistina pomisli deka te opcuv
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Pitu..........
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Zatoa velam..
Mnogu se lugjeto....bezbroj milioni...
Ama COVEKOT E EDEN....
RESPECT KOLEGAAAAAAAAAAAAA
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
абе немојте се вцрвив сам...
![]() ![]() ![]() патем речено и јас баш би сакал да ги допрам тие колена.... хе хе ех доста бев умен .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
чии колена
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Mi se pie kafe
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Kolega nema loso...da dopres necie koleno.....toa ne e grev,,,barem nema da zakopas noz vo grb na nekogo...e toa boli i ostava traga,mnogu vreme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
od toa {to go ka`a jas ni[to ne razbrav, Pitu.
Svati go ova kako kompliment
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
на онаа што тоа баш би сакала.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Bosa daj edna Coca cola...ako cuvas ladna vo frizider,,ako ne PASTIRAJ NEKOJ TIP so Coca vo raka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU nemoj da mislis deka zenive razbrale sto sakas da kazes? Koga nesto ne razbiraat, si velta ova mora da e nesto pametno i delat komplimenti |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Вал па нема да можеш да ги бидиш моите слики а баш имам еден тип аа со водка мегу нозе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilija, pak se izgubi...
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12261227122812291230 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |