|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 12141215121612171218 1762> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAM DOLE...SILNO SVETNAL DEN:)))
"CIJA E OVO ZVEZDAAAAAAAAAAAAA":)))
|
|
"recycle your mind"
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama i vamu , sonceto ugrevjat kako i tamu
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мари која песна беше таа
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
20 STEPENI..
Ubavina...lugje...
EDVAJ cekam da vlezam vo sandali.....i da frlam ovaa garedoroba so mnogu parcinja
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probudete se morni kopachi i kopachki....
ovo je moja zvezda sto mi lezi kraj srca...... Изменето од Lilija7 - 16.Март.2007 во 12:05 |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E EVE JAS VI PREDLAGAM( NA ONIE KOI STO RESHILE VECERVA DA JA POMINAT PRED TV EKRANITE DE)..DA GLEDATE EDEN "UBITACEN PO STOMACNITE MUSKULI" FILM:))..NA HRT ".....KRSTARENJE":)))
|
|
"recycle your mind"
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
♪ ♪ ♪
Djevojke u ljetnim haljinama volim
Vidim ih u ledja mirisu na smolu ...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cija je ono zvijezda
ljepsa nego danica ono je moja zvijezda sto mi lezi kraj srca Ja cekam mrak, mjesecinu ja cekam finu nocnu paucinu ja poznam korake ripa, rapa, rap kad cujem cipele cinge, cange, cang odlazis, dolazis ko da ne vidis, ej Ti gasis sve sijalice i palis samo zvijezde smijalice a kad se upale ripa, rapa, rap kao da zavzvone cinge, cange, cang Sve su na nebu samo jedna ne evo je kraj mene Ref. Ja poznam korake ripa, rapa, rap kad cujem cipele cinge, cange, cang odlazis, dolazis ko da ne vidis, ej Ti gasis sve sijalice i palis samo zvijezde smijalice a kad se upale ripa, rapa, rap kao da zavzvone cinge, cange, cang Sve su na nebu samo jedna ne evo je kraj mene |
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
♪ ♪ ♪
Romantičnu pjesmicu staru,
ja pjevaću vama kroz noć, još samo da nađem gitaru, svi drugovi za mnom će doć'. Romantična pjesmica mala, iz ulice tihe ce poć', i trajaće do novog dana, tih zvukova čarobna moć. Bling blinge blinge bling, sviraj mandolino, dok je u meni još vatra, bol i vino. Bling blinge blinge bling, plači struno nježna, za onom što je sad tuđa žena. |
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosa...nema Forum vecer..ako gledas KRSTARENJE |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MALKU MI KOCHI .... NEMOZE DA VE STIGNAM DA PROCITAM .... ILI STE MNOGU BRZI .... HEHEEE POZDRAV DO ONIE STO DOJDOJA VO MEDJUVREME ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вал ке си купам лаптоп
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Djaki,,pa ti si bil romantik,,,covek |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 12141215121612171218 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |