IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12111212121312141215 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:40
zlato pa i ti si tuka hehhehh..ne ti e sram taka da zboris..LOLLOL
pa od tolku muabeti za "romali"hehheh edvaj doma doceka da stignesLOL

Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:42
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

CUCO..SAMO MI BEGASSSSSSS....A JAS TAMAN SUM FREE ZA GLUPOSTI
Ako si za glupost....daj da napravime edna...ke se kaeme i dvajcata posle ako treba ceeeellll zivot......he-he...Wink
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:42

i jas sakam ama nemaConfused..imam sostanok za pola saat so direktorotConfused

ohhhh..pusta ekonomijaConfused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:43
Originally posted by marijana marijana напиша:

zlato pa i ti si tuka hehhehh..ne ti e sram taka da zboris..LOLLOL
pa od tolku muabeti za "romali"hehheh edvaj doma doceka da stignesLOL

cmokce za moeto zlatce............Heart....!!!!Wink
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:43

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

Dobar den.......za zal sinoka ja ostrev iglata.....otpagam od tenderot[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />
ЈАС ПАК НОЌЕ ЈА ИСТУПУВАМ И ОМАЛАКСУВАМ ОД ПЛЕТЕЊЕ ПО ТЕМНИЦА [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />
Dime ko ke ostaram ko tebe ke si praime muabet na ovaa tema.....licno,noke se ostram....mladost-ludost.....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

ДА БИДЕМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПА КОГА ЌЕ ИМАШ ДЕЦА НА ТИНЕЈЏЕРСКА ВОЗРАСТ И ТИ ЌЕ ЧЕКАШ ДА ИЗЛЕЗАТ НАДВОР ИЛИ ДА ЗАСПИЈАТ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:44
Originally posted by marijana marijana напиша:

i jas sakam ama nemaConfused..imam sostanok za pola saat so direktorotConfused

ohhhh..pusta ekonomijaConfused
Pa moze posle sostanokot ako sakas....ne mi preci ke pocekamLOLLOLLOL
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:44
KASPERCE ZA STO KE SE KAES...CEL ZIVOT...NEMA KAENJEEEEEE...
CUCO...FACE TO FACE SO GRKOT,LELEEEEEEEE
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:45
Cuco..pak ke podigas...nesto,osekjam..pa makar i BRUTO BILO
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:45

hehehheh..aj sea ti LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:45

Dobar den.......za zal sinoka ja ostrev iglata.....otpagam od tenderot[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley19.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Cry" />
ЈАС ПАК НОЌЕ ЈА ИСТУПУВАМ И ОМАЛАКСУВАМ ОД ПЛЕТЕЊЕ ПО ТЕМНИЦА [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" />
Dime ko ke ostaram ko tebe ke si praime muabet na ovaa tema.....licno,noke se ostram....mladost-ludost.....[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

ДА БИДЕМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПА КОГА ЌЕ ИМАШ ДЕЦА НА ТИНЕЈЏЕРСКА ВОЗРАСТ И ТИ ЌЕ ЧЕКАШ ДА ИЗЛЕЗАТ НАДВОР ИЛИ ДА ЗАСПИЈАТ
Dime kako sto sum trgnat......dzabe ke mi e cekanjeto togas....na taa vozrast...ednas mesecno moze...hahahahaaLOLLOLLOLLOL
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:46
и не ми одговоривте..зарем толку е стар диме...а рацете му се тресатShocked
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:47

Val....pak moram da objasnuvam....moze jas nema ama ti poveke nema da se vratis doma....he-he.....na pragot ima mesto samo za edna......LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:48
Bosa,Dime e vo najubvaite godinki....IMA DA TI SPLETE DOKOLENKI...ZA MERAK...KAKVO TRESENJE NA RACEEEE
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:48
ama pak i vie dvajcata od leva i desna strana na vardar.........
tu eden den da ne si gi spomnete godinite moze???AngryAngryAngry
edniot mlad da go pregnis cel den ke ora-drugiot vozrasen ke najmi drug da mu ja ora nivata i sega stoooooooooooooo..aj upm veke

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12111212121312141215 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.