|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 12081209121012111212 1869> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што тоа? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
malijaveli e mashko ili zensko...???? |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misdlam deka znam zasto e fiks zbunet
Srcko..ne go krijam..naprotiv..doaga i on so mene..samo jas i ti da se dogovorime |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како си со време наредната недела-мислам на цела недела,не само денот... |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaev kade ke se sopne fiks Biba...
Makijaveli e musko,normalen,urban,intelegenten decko,filantrop,liberal..a vo sexualnata orientacija Makijaveli e gay,drag moj prijatele fiks |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe nashto jas sum propushtil....megu redovi....
ama shto???? e toa e prashanjeto.... |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Baby..veke nemam obvrski na faks..samo po sudovi se vlecam na vezbi,no nisto strasno..Za tene sekogas ke najdam vreme |
||
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зарем не сватил до сега? Сепак од 2005 е овде,а ти никогаш не си ја криел сексуалната ориентација Фикс можеш слободно да ни се придружиш во муабетите |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ...wow....se posomnevav sega ama ne mi ideshe nekako posle ona vcera so biftekot.... |
||
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер...само јас сеуште не најдов каде има шоката по Скопјево |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас вчера доцна се вклучив и не знам што е фората со бифтекот? |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa mislam deka beshe na podforumot fenix...
procitaj....a do sega ama bash ic ne sum sfatil deka maki e gay...ne mi smeta toa jas sum dosta liberalen vo pogled na seksualna orientacija..... |
||
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mila zaboraviv da ti kazam za Mac...pocnavme kako prijateli...za nabrzo da staneme nerazdvojni drugari...pominaa 3 meseca,a se uste nemase poim deka sum gay..Eden den mu kazav,tolku bevme bliski sto veke ne bese fer da krijam.U prv moment se sokirase.On e str8,dosta promiskuiteten koga se curi vo prasanje,a na vremeto bil i homofobicen..i koga mu kazav ostana bez zborovi edno 10 minuti..Nemav poim kako ke se odviva nasata druzba ponatamu..Koga on se nasmevna i samo rece "se e ok,nisto ne se menuva"...Ali i te kako se smeni..Zamisli..so sekoe naredno gledanje cuvstvuvav kako suptilno flertuva so mene..Ideme niz grad ke me gusne..ali ne bas drugarski..nego mnogu "poblisku"..Ednas taka ideme niz plostad..i jas mu vikam..-Daj be Mac luge se vrtat,sram mi e..On mi vika-Od mene ti e sram?..Jas vikam ne be..nego se vrtat si mislat lele pederi...U toj moment me pogledan onaka ostro mislev so pogled ke me zapali..koga se navedna na sred plostad,karsi Kultura i me poljubi pred stotici luger..i toa poleka bez brzanje..Jas se vkameniv,a on samo mi rece..Ova sakav da go napravam od prviot moment,koga mi kaza deka si gay...Jas u zemja propadnav i si pomisliv..NE..NE,NE..ova mene ne mi se slucuva
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej kade zaminavte???
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 12081209121012111212 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |