IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12081209121012111212 1869>
Автор
Порака
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:19
Originally posted by fiks fiks напиша:

ovde neshto ne razbiram.....????

Што тоа?
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:20
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Mila..deckoto e crn,crna kosa,crni oci..visok 185..telo ima SF..kamen..ima muskuli na mesta kade e bioloski nevozmozno,crn pojas u karate...onaka bas alfa-muzjak.Plus ako si go gledala "From dusk till down" na Quentin Tarantino..so Dzordz Kluni i Harvi Kajtel..i Selma Haek..koga u Meksickata kafana site ke se pretvorat vo zombi..Ja ima istata tetovaza ko Kluni u filmot..zafaka edna polovibna od gradite pa se do leviot lakt..mnooooogu sexy mila

malijaveli e mashko ili zensko...????
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:21
misdlam deka znam zasto e fiks zbunet
Srcko..ne go krijam..naprotiv..doaga i on so mene..samo jas i ti da se dogovorime
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:23

Како си со време наредната недела-мислам на цела недела,не само денот...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:23
znaev kade ke se sopne fiks Biba...

Makijaveli e musko,normalen,urban,intelegenten decko,filantrop,liberal..a vo sexualnata orientacija Makijaveli e gay,drag moj prijatele fiks
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:24
abe nashto jas sum propushtil....megu redovi....
ama shto????
e toa e prashanjeto....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:25
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Baby..veke nemam obvrski na faks..samo po sudovi se vlecam na vezbi,no nisto strasno..Za tene sekogas ke najdam vreme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:26

Зарем не сватил до сега? Сепак од 2005 е овде,а ти никогаш не си ја криел сексуалната ориентација

Фикс можеш слободно да ни се придружиш во муабетите
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:27

Makijaveli e musko,normalen,urban,intelegenten decko,filantrop,liberal..a vo sexualnata orientacija Makijaveli e gay,drag moj prijatele fiks

da ...wow....se posomnevav sega ama ne mi ideshe nekako posle ona vcera so biftekot....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:29

Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Baby..veke nemam obvrski na faks..samo po sudovi se vlecam na vezbi,no nisto strasno..Za tene sekogas ke najdam vreme

Супер...само јас сеуште не најдов каде има шоката по Скопјево
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:30
Originally posted by fiks fiks напиша:

da ...wow....se posomnevav sega ama ne mi ideshe nekako posle ona vcera so biftekot....

Јас вчера доцна се вклучив и не знам што е фората со бифтекот?
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:32
e pa mislam deka beshe na podforumot fenix...
procitaj....a do sega ama bash ic ne sum sfatil deka maki e gay...ne mi smeta toa jas sum dosta liberalen vo pogled na seksualna orientacija.....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:34
mila zaboraviv da ti kazam za Mac...pocnavme kako prijateli...za nabrzo da staneme nerazdvojni drugari...pominaa 3 meseca,a se uste nemase poim deka sum gay..Eden den mu kazav,tolku bevme bliski sto veke ne bese fer da krijam.U prv moment se sokirase.On e str8,dosta promiskuiteten koga se curi vo prasanje,a na vremeto bil i homofobicen..i koga mu kazav ostana bez zborovi edno 10 minuti..Nemav poim kako ke se odviva nasata druzba ponatamu..Koga on se nasmevna i samo rece "se e ok,nisto ne se menuva"...Ali i te kako se smeni..Zamisli..so sekoe naredno gledanje cuvstvuvav kako suptilno flertuva so mene..Ideme niz grad ke me gusne..ali ne bas drugarski..nego mnogu "poblisku"..Ednas taka ideme niz plostad..i jas mu vikam..-Daj be Mac luge se vrtat,sram mi e..On mi vika-Od mene ti e sram?..Jas vikam ne be..nego se vrtat si mislat lele pederi...U toj moment me pogledan onaka ostro mislev so pogled ke me zapali..koga se navedna na sred plostad,karsi Kultura i me poljubi pred stotici luger..i toa poleka bez brzanje..Jas se vkameniv,a on samo mi rece..Ova sakav da go napravam od prviot moment,koga mi kaza deka si gay...Jas u zemja propadnav i si pomisliv..NE..NE,NE..ova mene ne mi se slucuva
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 17:40
ej kade zaminavte???
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12081209121012111212 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.