![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 339> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сите су банирани.Споко
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
јас немам ........ само овој ...... за разлика од некои кои имаат по повеќе ........ а да престанам да пишувам , А ? .......... некому изгледа на подарок му донеле гуми за бришење
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Коj има повеќе никови Мики?Кажи имиња............
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
jас последно време само един користам
|
||
![]() |
||
|
Ти личи .И jac исто.А знам уште еден човек што користи само еден ник
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
од каде идеја дека ќе кажам ? ........... па уште , ТЕБЕ ............
![]() |
||
![]() |
||
|
Ти нема да ми кажеш на мене Мики.Ти ќе го кажеш пред целиот форум............Аjде нели си прави мушкарац кажи коj користник има повеќе од еден ник............
![]() |
||
![]() |
||
|
ФЈ
![]() |
||
![]() |
||
|
Мики ,нели сам разумеш дека кога ми одговараш вака губиш битката.......Просто се аргументираj............Ние во Бугариja велиме вака:кога си кажал А кажи и Б............Ти ќе кажеш ли Б или пак ќе ме напцуеш?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
а ние тука КАЖЕМЕ “ ме заболе стапот што кажете вие во бугарија “ ...........
П . С .... ишала без вас останал .............
Изменето од МАРШАЛ - 06.Февруари.2010 во 22:43 |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
![]() На историја такви тема! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
|
tie shto imaat poveke nikovi se ko onie shto shetaat po ulica i si zborat sami so sebe
|
||
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
||
![]() |
||
|
А лошо ли е да си збориш сам?
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |