IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12041205120612071208 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:30
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

...profesorke, vie so onaa moira da ne se druzhite...?
se primetuva,neli

...ista kako nea ste stanale...NARCIS...
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:30
sto se odnesuva do merkite..po se izglerda ne e do tie 50 cm..Mozebi treba da se smeni alatkata..da proba fille so subler?..Mozebi u toa e stosot
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:31
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

ne te falam..samo ja kazuvam vistinata..Vo momentov imam samo edna zelba..vo poskoro vreme da izlezeme do kaj Pero,da si procaskame na raat bez strav od jazicnata policija i da te gusnam u zivo,dosta mi e od imaginarnive guski No do togas..
poleka so Pero...da ne menjavas imidz iznenada
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:32

...profesorke, vie so onaa moira da ne se druzhite...?
se primetuva,neli

...ista kako nea ste stanale...NARCIS...
ma ogledalata od isto mesto sme gi kupile
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:32
ne mi se veruva..Mr.Jack e moeto omileno kafule
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:33

...merki zima garant...denes imashe povtorno problem so tie 50cm...nikako da gi izmeri...
...da ja pratish na popraven...ne mozhe jas i fille ista ocena da imame...

definitivno ide na dopolnitelni casovi...ne znae so menjac da rakuva...grubo barata

...i ne samo so menjachot, i mnogu vakva stanala----------> ...a i so oklagija ne nauchi da barata...pajazhina i fatila oklagijata...

...jas iskreno sum da povtoruva...pa neka se luti...ako ne polozhi vo avgustovskata sesija...da povtoruva...dosta e so protekcii...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:33
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

sto se odnesuva do merkite..po se izglerda ne e do tie 50 cm..Mozebi treba da se smeni alatkata..da proba fille so subler?..Mozebi u toa e stosot
nemoj sega pa ti so zbunuvacki....samo premeruva..od merak onaka...uz put vezba matematika
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:35

...merki zima garant...denes imashe povtorno problem so tie 50cm...nikako da gi izmeri...
...da ja pratish na popraven...ne mozhe jas i fille ista ocena da imame...

definitivno ide na dopolnitelni casovi...ne znae so menjac da rakuva...grubo barata

...i ne samo so menjachot, i mnogu vakva stanala----------> ...a i so oklagija ne nauchi da barata...pajazhina i fatila oklagijata...

...jas iskreno sum da povtoruva...pa neka se luti...ako ne polozhi vo avgustovskata sesija...da povtoruva...dosta e so protekcii...
fille vakva moze zatoa na casovi ne slusa...i ne bidi tolku rigorozna...samo praktika i fali...teorija dobro drzi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:39

...ehhhhhh, koga sme kaj praktichnata nastava...koga ke imame praktichna nastava...?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:40
idam da gusnam Sam..zasluzil
ve pozdravuvam
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:41

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...me mrzi vishe da objasnuem...dosta vie, a sea javnete toa atoite po doma...ako im drzat ushte de-temelot...плазењегазење%20од%20смеење

...da be te mrzi...a dodeme do tvojata armatura...odma magla fakash... ....ajde pevaj...da vidime temelot kakov ti e...dali ke izdrzhi...

...задоволство...mozda a mozda i ne...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:41

...ehhhhhh, koga sme kaj praktichnata nastava...koga ke imame praktichna nastava...?
neka usovrsat rakuvanje so menjaci....da ne zagrozat soobrakaj pa ideme na praktika
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:41

idam da gusnam Sam..zasluzil
ve pozdravuvam

...ofofofoff...ke bide sea gushkanje...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:43
aj prodolzete so seizmicka izdrzlivost...jas idam do "staro zelezo"...ciao
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12041205120612071208 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,703 секунди.