![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12031204120512061207 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zmejce kaj si ti..kako germany..novo?..
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
hehheh boni..taa fraza e samo za mene i val...ti pa..
![]() ![]() ![]() tuuu tolku vlasi okolu mene nikoj mi nema kazano deka e magarica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Eve me Mare i mene...
Nesto te nemase denovive...Odma se zabelezuva tvoeto otsustvo ![]() Novo...pa vikendov bev na gosti kaj dve drugarki i si napraviv mala turnea, i ubavo si pominav... ![]() ![]() Nego kaj tebe kako e...?! Doagas i ti so nas za Kuba, neli?! ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
dobar den
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
boni ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 37 |
NE MISLEV NISTO LOSO
|
|
maksan
|
|
![]() |
|
se propusta li takvo nesto..kuba dali doagam..idam.... me nemase zmejce oti sum prezaftena..sega malku koristam lufta...
boni kako ne vazen polot?
pa da znam dali si zlaten ili zlatna
![]() ![]() eve od maskite(gentlmenite nasi) ako ti si obrati nekoj so "duso" a ti masko i?
hehehh ke mu odbrusis nekoja vo stilot"mars pederiste"
![]() ![]() a ako si zensko "fala na komplimentot" ![]() ![]() Изменето од marijana - 25.Октомври.2006 во 09:59 |
|
![]() |
|
devojce kaj si mi ti?
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
eve marijance se dovleckav do rabota. malku podzakasniv ama sreka se uste nema nikoj dojdeno pa nema koj da primeti deka docnev
![]() ![]() ![]() ova vremevo vo skopje me dotepa sabajlevo. pritisok na nula ![]() ![]() ![]() kako e vo gvg? |
|
|
|
![]() |
|
"silno svetnal den"
![]() |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
Zdravo La Fille
![]() Da vi pratam malce sonce?! Izgleda samo zensko drustvo sme... I eden nepoznat identitet ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
ova navodnicite kako da gi sfatam?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
boni ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 37 |
IMA VREME- KE SE ZAPOZNAEME, A DOTOGAS ZLATO-KAKO UNISEX
|
|
maksan
|
|
![]() |
|
toplo e devojce...pec sonce....bez navodnici
![]() |
|
![]() |
|
as u whish
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12031204120512061207 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |