IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12021203120412051206 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:07
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...me mrzi vishe da objasnuem...dosta vie, a sea javnete toa atoite po doma...ako im drzat ushte de-temelot...плазењегазење%20од%20смеење
cenet antikvitet...
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:07
Makijaveli tukusto sleta na idividi...Bese do gradot,proseta so poubavata polovina,gi napravi ljubomorni ostanatite i se vrati doma.Misijata bese uspesna
moira
a poseben pozdrav za granny,koja ja nemam videno cela vecnost
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:08

...maki...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:08
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Makijaveli tukusto sleta na idividi...Bese do gradot,proseta so poubavata polovina,gi napravi ljubomorni ostanatite i se vrati doma.Misijata bese uspesna
moira
a poseben pozdrav za granny,koja ja nemam videno cela vecnost
opa...misioneru bas mi e milo
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:09
Originally posted by moira moira напиша:

...me mrzi vishe da objasnuem...dosta vie, a sea javnete toa atoite po doma...ako im drzat ushte de-temelot...плазењегазење%20од%20смеење

...da be te mrzi...a dodeme do tvojata armatura...odma magla fakash... ....ajde pevaj...da vidime temelot kakov ti e...dali ke izdrzhi...
zaspa princot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:11

...i sega kaj pobegna narativecot... ...pocna so prikaznata i se izgubi, a ne ne udostoi so odgovor...ili kobilite gi osvestuva...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:12
Originally posted by granny granny напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

...da be te mrzi...a dodeme do tvojata armatura...odma magla fakash... ....ajde pevaj...da vidime temelot kakov ti e...dali ke izdrzhi...
zaspa princot

...kaj besnite kobili e...ke dojde kaj princezata...koj ceka ke docheka...taka vikaat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:13
ili rende stana...a nejke da priznae...a dobro go sovetuvav...ama se pravi vazen
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:14
lele moira lepotico...muabetive gledam tie pa tie..samo mutiraat vo malku vidoizmeneta forma...i sega koga gledam deka nekoi likovi ne se ovde,moram da ti kazam sekoja cest bejb i kapata dole za komentarite popladnevo..Jas sum videl koga nekoj kazuva nekoi svoi stavovi i razmisluvanja izmegu redovi..no nekoj taka da si poigruva i zeza izmegu redovi so odredeni personi,a pritoa tie ama bas poim da nemaat sto sakas da im poracas..e toa se uste nemav videno.Tvojata suptilnost izrazene megu redovi ja imas dovedeno do sovrsenstvo mila..ah,kolku slatko se smeev cel den
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:16

...hehehehe...maki, maki...koj razbral, razbral...koj ne ke razbere porano ili podocna...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:18
Originally posted by granny granny напиша:

ili rende stana...a nejke da priznae...a dobro go sovetuvav...ama se pravi vazen

...koj se pravi vazhen mila...koj vlazhen...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:19
vazen sum napisala
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:19
bogami tesko deka nekoj te razbra..a uste potesko onie za koi bea nameneti tvoite sofisticirani "opaski".Taman koga pomisliv deka poveke ne mozes da me iznenadis duri ni pozitivno..ti vednas me demantiras
Te obozavam iskreno..tebe i tvojot stil milicka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 02:20

...vnimavaj na pravopis...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12021203120412051206 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,547 секунди.