IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 231>
Автор
Порака
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 10:20
Originally posted by anakin anakin напиша:

za missmurder
NE SE VOZI VO AVTOBUS AKO NE SI SOPSTVENIK NA ISTIOT
ili makar shofer
голема%20насмевканека%20ти%20е%20срам

me pogodi so ova голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка jeeeeeeeee забава

Go ima na photo net dal ime na fotka po mene аплауз
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 10:29
izdaico
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 10:30
црвенеење
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 10:37
нека%20ти%20е%20срамгазење%20од%20смеење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 10:50
кафе cao od mene do pokasno глупчо
Кон врв
amanito Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:06
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

A za motordziite , mislam deka vikendov se vo Struga , imaat nekoe sobiranje . Sakate da se infiltrirame намигнувањетрепкање?

So shto da se infiltrirame so motori ili so aparati :)
Cameras don't take pictures. People do!
flickr     deviantart
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:09
Ovie nasi motordzii se pitomi nema da popieme pendraci hahahahahha . Jas nemam motor , pa vidi ti .голема%20насмевка Samo da ne vlezeme vo film demek go dokumentirame nivniot stil na zivot hahahahahaaha .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:10

Originally posted by amanito amanito напиша:

btw mi stigna email deka tipkava sarahmacstyle iskoristila moja fotka

http://www.thewip.net/contributors/2007/09/during_macedonias_wedding_seas.html

dali e ova prestap ili ne
mislam deka e vo red bidejki me potpishala NELI?

Bi bilo pozelno da te kontaktirala pred , no i vaka e vo red , mislam  . збунетостSepak se znae koj e avtorot . Bravo Vace . аплаузголемо%20гушкање

Pravo da ti kazam ubavo mi dojde na dushichkata shto nekoj ja iskoristil fotografijata, mada temata ne mi e bash najomilena :(
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 11:53
Ova e za doktorot on se paleshe posledniot pat vo MS za makro insekti eve pozdrav
http://israelfi.deviantart.com/art/Making-Fly-31671647
flickr     deviantart
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 12:25
Vase , imase ubavo drustvo vo MS ( edno cudo ubavi devojcinja ) ljubopitni sme голема%20насмевка , da doznaeme koi bea hahahahaha . Izvini sto sum indiskretna трепкање .
Кон врв
Александар_А Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 12:54

Здраво здраво!

како кафето денес?
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 17:24

Ova e za doktorot on se paleshe posledniot pat vo MS za makro insekti eve pozdravhttp://israelfi.deviantart.com/art/Making-Fly-31671647

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1039&thread=24451114

Eve go linkot na doktorot. Ima komentari?
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 17:56

Vase , imase ubavo drustvo vo MS ( edno cudo ubavi devojcinja ) ljubopitni sme голема%20насмевка , da doznaeme koi bea hahahahaha . Izvini sto sum indiskretna трепкање .

Epa vaka znachi
Vrakajki se od ohrid gi pokaniv site od grupata deka se dobredojdeni za druzba vo mala stanica. Neochekuvano se pojavija dve koi donesoa ushte po 2-3 drugarki :)

Se nadevam deka ubavo si pominaa bidejki posle MS ne se sekavam shto se sluchuvashe vo Balet :) Se sekavam deka se razbudiv doma , ama sam :) se zezam
dobri bea pitomi, malku sramezlivi da se vpushtat vo tolpata fotografdzii :), neznaejki kolku sme nie priemchivi, pitomi, druzeljubivi i RADOZNALI :)

Mislam deka nakratko ti ja doloviv situacijata NINA
flickr     deviantart
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај amanito Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 17:58
Originally posted by stariot stariot напиша:

Ova e za doktorot on se paleshe posledniot pat vo MS za makro insekti eve pozdravhttp://israelfi.deviantart.com/art/Making-Fly-31671647

http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1039&thread=24451114

Eve go linkot na doktorot. Ima komentari?

Aaaa doktore ovoj e bez konk*rencija togash :)
flickr     deviantart
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.