|
Што во животот пропуштивте а не требаше |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | ||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaete kako velat,da sum nevesta pak ,ke znam kako da guveam,taka i jas da znaev sto se propustiv mi idi da stisnam pernica na lice i da vikam,jas da slisnam na glas ama tie do mene ne ,sepak da ne navredam nekoj.....
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ponekogash koga podobro ke razmislam..mnogu raboti propustiv ,no ne sekogash rabotite se onakvi kakvi shto treba da bidat,sepak taka trebalo da bide.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj sto najmnogu od se mi znacese.......ama go propustiv.....mozam da si prifatam vina...sega da sum nema da dozvolam da se sluci toa..ama kasno e.......
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e toa ti e mnjau... usedelica sea...
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e ...ama ne e fer...da imas nekoj pa da go nemas....
a da ti znaci poveke od samiot sebe |
||
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pih... organiziraj kidnapiranje, pa i ti... zemi si go.
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tolku zamina vozot...se e smeneto.....sansata bese togas...
ama ete kako sto e temata.......propustivme a ne trebase.... |
||
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sum propushtil mnogu ... ali ne se kaam i ne zalam shto sum propushtil ... na momenti i milo mi e shto ispadnalo taka
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Било-поминало,сега е се минато свршено време...се обидувам да не се вртам назад...понекогаш судбината ги вмешува своите прсти,некогаш па и за подобро...
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе ја пропуштив онаа црната од Пиволенд тууууу
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахммм |
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај тебе и докажано!..... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И повеќе од тоа колешке ...
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ne ja ispustime nekoja rabota ili licnost ne sme ni svesni za znacenjeto na istata...otkako ke zamine vozot,nema veke nazad...a mozebi i ne trebalo da ja imame...mozebi nekoj od gore namerno taka gi slozuva kockite
Изменето од Andjelina - 05.Септември.2011 во 16:55 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |