|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blue...ako mu dozvolish da te "potkupi"so Udarnik charapa..
Shto be... Udarnik....toa ni jas ne go nosam..... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе се убив од барање дај нека не зеза стрејт јас само од едно место купувам хулахопки и секогаш има така да не барам....и те молам заборави ги.
БИБЧЕ ке тепам жими се!!!! јас дефинитивно од сега на ЛП ке си се договарам за да не ми е криво што цела недела во СТЕ ЛИ ДА СЕ НАЈДЕМЕ СИТЕ ОД ФОРУМ не сте виделе. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mama sto si losa...samo mi tekna na reklamata za "udarnik" carapa....by the way..zasto mama ne ne druzese u sabotata? |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мама стварно??
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i navistina luge ne ste fer...tuka negoduvate zasto ne vi bilo kazano...a samo na mene blueprayer 5-6 puti mi se javi za da ne se promasime.....treba da i platime eden mob za ne koordinira site...s ona e inicijator..i pak ona na kraj kriva..ne ste..ne sme fer
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е ајде де и јас не свакам и после не сум кажала не било сигурно бла бла к се тресе у ладна вода малку ли е тоа што реков во сабота во 21 00 во браво???? патем тебе и лу посебно ве мољакав.на лу и на мсн му пишав ем онлајн беше ем не ми одговори.....не мора кој не сака да дојде но и јас не морам да ве молам нели. а тебе срц посебна чест ми беше да те замолам да дојдеш....ај сеа да се припремам за во кревет се надевма нема пак глупости да сонувам ко прееска
|
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ргхм...да ви се извинам за моето недоаѓање...ама бев договорен со друштво (инаку бев обавестен све по протокол)...еве давам чесен збор дека наредната собиранка ке се нацртам таму...
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дури еве морам да се надоврзам дека со стрејт касневме а немав број од забеган му пишав на изи да му каже ке касниме... и пак нека рече некој дека не сум фер
|
|
|
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
summary...блу не извести сите во темата “Сте ли да се собереме“ (имаше пост ПОСЕБНО за тоа),некои членови беа известени по мсн (стрејт дури и ми се јави вечерта да дојдам) значи известувањето беше дадено...
така да ако некој се правда за неидењето со тоа што ке ја окриви блу за неинформирање или нешто слично,треба да се преиспита малце |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала мали
|
|
|
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само изнесувам факти
|
|
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Src mi bese cest sto se cuvme po mob..i sto konecno se upoznavme..i so str8up i so Sandanski..i zabegan...steta sto bese edna cura...ali vazno deka vredese za 10 sonuvaj ubavo..i dobra nok |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срц не ме врегај жити се јас со машко друштво можам во женско не можам да се снајдам тоа увек ми е проблем добра нок милички
|
|
|
|
Izzi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
блу...
гуд најт,слип тајт |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |