IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - AFTER "FORUM" PARTY
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

AFTER "FORUM" PARTY

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 21>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:06
Blue...ako mu dozvolish da te "potkupi"so Udarnik charapa..лутиналутина
Shto be... Udarnik....toa ni jas ne go nosam.....газење%20од%20смеењеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:07
ма%20ајде абе се убив од барање голема%20насмевка дај нека не зеза стрејт јас само од едно место купувам хулахопки и секогаш има така да не барам....и те молам заборави ги.

БИБЧЕ ке тепам жими се!!!! јас дефинитивно од сега на ЛП ке си се договарам за да не ми е криво што цела недела во СТЕ ЛИ ДА СЕ НАЈДЕМЕ СИТЕ ОД ФОРУМ не сте виделе.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:09
Originally posted by mamma mamma напиша:

Blue...ako mu dozvolish da te "potkupi"so Udarnik charapa..лутиналутина
Shto be... Udarnik....toa ni jas ne go nosam.....газење%20од%20смеењеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

lele mama sto si losaголема%20насмевка...samo mi tekna na reklamata za "udarnik" carapa....by the way..zasto mama ne ne druzese u sabotata?тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:09
мама стварно??тагаплачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:16
i navistina luge ne ste fer...tuka negoduvate zasto ne vi bilo kazano...a samo na mene blueprayer 5-6 puti mi se javi za da ne se promasime.....treba da i platime eden mob za ne koordinira site...s ona e inicijator..i pak ona na kraj kriva..ne ste..ne sme fer збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:19
е ајде де и јас не свакам и после не сум кажала не било сигурно бла бла к се тресе у ладна вода тага малку ли е тоа што реков во сабота во 21 00 во браво???? патем тебе и лу посебно ве мољакав.на лу и на мсн му пишав ем онлајн беше ем не ми одговори.....не мора кој не сака да дојде но и јас не морам да ве молам нели. а тебе срц посебна чест ми беше да те замолам да дојдеш....ај сеа да се припремам за во кревет се надевма нема пак глупости да сонувам ко прееска тагаголемо%20гушкање
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:19
ргхм...да ви се извинам за моето недоаѓање...ама бев договорен со друштво (инаку бев обавестен све по протокол)...еве давам чесен збор дека наредната собиранка ке се нацртам таму...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:21
дури еве морам да се надоврзам дека со стрејт касневме а немав број од забеган му пишав на изи да му каже ке касниме... и пак нека рече некој дека не сум фер тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:26
summary...блу не извести сите во темата “Сте ли да се собереме“ (имаше пост ПОСЕБНО за тоа),некои членови беа известени по мсн (стрејт дури и ми се јави вечерта да дојдам) значи известувањето беше дадено...

така да ако некој се правда за неидењето со тоа што ке ја окриви блу за неинформирање или нешто слично,треба да се преиспита малценамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:27
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање фала мали големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:28
големо%20гушкањесамо изнесувам факти голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:32
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

е ајде де и јас не свакам и после не сум кажала не било сигурно бла бла к се тресе у ладна вода тага малку ли е тоа што реков во сабота во 21 00 во браво???? патем тебе и лу посебно ве мољакав.на лу и на мсн му пишав ем онлајн беше ем не ми одговори.....не мора кој не сака да дојде но и јас не морам да ве молам нели. а тебе срц посебна чест ми беше да те замолам да дојдеш....ај сеа да се припремам за во кревет се надевма нема пак глупости да сонувам ко прееска тагаголемо%20гушкање

Src mi bese cest sto se cuvme po mob..i sto konecno se upoznavme..i so str8up i so Sandanski..i zabegan...steta sto bese edna cura...ali vazno deka vredese za 10 големо%20гушкање

sonuvaj ubavo..i dobra nok
големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:34
срц не ме врегај жити се јас со машко друштво можам во женско не можам да се снајдам тоа увек ми е проблем тага добра нок милички големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2008 во 23:42
блу...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

гуд најт,слип тајт намигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.