|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 70> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako moze nekoja 40 godisna da mi go zemi 20god. decko Pa nie ke ostanime bez deckovci
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i pak me provocira makstepstone nE GI SPOREDUVAJ son koneri I BABA rUSKA OD PAZARCE Ti kazav deka fakt e deka zenite pobrzo stareat, i deka ne vo red mlad decko so vozrasna tetka Ama coveku bozji, sakav da kazam deka sekoja vozrast si ima svoi ubavini, normalno e deka jas. so moite godini nema da odam vo disko proces, ama ke odam na mesta kade sto ke se cuvstvuvam ubavo Mislam deka se poveke zenite obrnuvaat vnimanie na svojot izgled, za najgolem del od niv papilotnite i oglagiite se minato batka, i retko mozes da vidis niz gradov nesoodvetni parovi, mislam na vozrasta |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...retko mozes da vidis niz gradov nesoodvetni parovi, mislam na vozrasta[/QUOTE] Pricinata za toa e sto razlikata vo godinite najcesto ne e primetliva vo fizicki smisol. Mojot decko bese 6 godini pomlad od mene, a izgledase kako postar. Zavisi do genot. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам Antiqua.. Малку се претерува во македонијава да кажам... Ем сакаат домакинки жени кој чистат перат деца чуваат, ем сакаат бомба жени.. Не ми е јасно...Доколку мажот не и даде подршка на жената за било што макар и за изгледот или подршка околу домот, ке кукаат и ке бараат други жени...Разликата зависи од самите нив.. Немаат врска годините со швајерајот ако си седат на место, има мажи кои во ген им е да изневеруваат.. Грото сакаат жената да им е дома затрупана во работа, а они да шетаат. Нема врска возраста со генот, со ликот и со што ти ја знам.. Има со главата.. Се додека се пика носот по туги бракови ќе има неверство.. Ние не сме тие кои одобруваме или не..
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас стално велам не ставајте граници на љубовта неможете да ја запрете јасно да ви е , за тие што се против голема разлика во години .....што ке се случи ако искрено и длабоко се вљубите во некој постар или помал? ....знаете дека срцето не разбира математика........
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работава некој тера инат,.. И се мава во гради од старт со предрасуди дека тоа нема да ми се случи..
Пак ке кажам не знаете на кошот што ве чека.. ако се гадите на 20 год разлика како што зборите.. ви смета и 5-6 годишна разлика..а што ако дечкото ви е постар 5 год и лудо се заљубите???? тогаш пак ќе зботите дека е стар.???... Мислам гледајте малку покрај реалното и со разум. Секој нека си го живее животот како умее. |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе луѓе што ви е??????Каков инает?Па секој нека си мисли како сака,затоа е форум,да се искаже секој а не еднопартиски систем и диктатураПа баш ми е гајле за другитеЈас си кажав мое мислеље а вие ако некој не се согласува-поштувам туѓи ставови.И овие постовиве како да забегаа од темата Дури и Цецка ке настрада-зазема страна
Изменето од beleg |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..... кој те спомна.. идам со реплики на Делфин.. Форум и можеме да си пишенме со него што сакам.. Кога не знаеш за што се работи не се буни..Еднопартиски нема да ми е интересно...Постовите не забегаа од темата ако читаш неколку страни назад ќе ја разбереш белег мојата реплика...
А цецка тешко дека ќе настрада милата си има прекрасен став си кажа самата што сака.. Барем она не се гади од 5-6 год помали или постари.. |
|
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sramota e bre da se gadi od razlika vo godini! Sto umovi se toa sto razlikata vo godini im e pobitna otkolku vistinskite cuvstva? |
|
Veni Vidi Vici
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОЧНО ТВОЕ ПРАВО НА РАЗМИСЛУВАЊЕ... ЈАС НЕ БРАНАМ НИЧИИ СТАВОВИ СИ ИМАМ СВОЕ МИСЛЕЊЕ ЗА ЉУБОВТА БЕЗ РАЗЛИКА ЗА ГОДИНИ И ПОЛ...
se vrakjam na ona deka sekoja zena koja za mene e pomala od partnerot ne e par so nego, pa makar bila i top AKO MISLI DA E TOP, ZATOA STO IMA I TAKVI SLUCHAEVI. Ке можеш ли да ми објасниш зашто не си за ова???? Зашто секогаш тврдиш со ваков став??? Која разлика за те*е е голема во години кај жената која мала??? |
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE SRCKI MOI UBAVI ZLATNI, SO E BITNO NA KRAJOT NA KRAISTATA LICI ILI NE LICI. JAS LICNO SAKAM POSTARI MAZI, IMA EDEN STOS ,,MAZITE STO IMAAT CRNA KOSA, MOZAT AMA NE ZNAAT SO PROSEDI VLAKNA NA GLAVA- i znaat i mozat A SEDITE ZNAAT AMA NE MOZAT JAS SUM VI DRUGARCINKA MOI ZA SREDINATA |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
maja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO PROSEDI VLAKNA NA GLAVA- i znaat i mozat
Aha dobra definicija bi rekla.Takov e vistinski maz,no od mene malku povekje bi trebal da e barem 10 razlika za da ja ima taa seda kosa |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |