|
Дали мажот треба да заработува повеќе? |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали мажот треба да заработува повеќе?
Глупости. Не мора. Ако жената заработува поише, можно е само да биде повредено машкото его. И ништо друго. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мажите се суетни, во брак пожелно е да имаат повисоко или еднакво образование со сопругата, истото важи и за примањата.
Чисто ради хранење на егото. Во спротивно, кој ќе трпи искомплексиран маж. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kamo da zarabotuva dovolno,...pa da si legacham po cel den,..i da porabotam neshto samo koga mi se raboti!...
kakva sueta,...kakvo ego!.....gluposti!... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би требало да е важно кој повеќе заработува,но со оглед на тоа што мажите на нашиве простори не сакаат да бидат под нивото на жената,барем поголемиот дел.....пожелно е тој да заработува повеќе или пак да се на приближно рамниште со жената,за да не се чувствуваат помалку вредни.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мое мислење...
Ако се во брак, зар е битно кој повеќе заработува!? Зарем бракот не е заеница во која мажот и жената заедно расолагаат со финансиите!? |
||
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tipicen komentar na nekoj sto ne e vo brak
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зависи како са се договорили ,Тиги.Има семеjства каде платата не оди на едно место ,а секоj си ja чува...............
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Паа...
Во право сте... Ок...Не сум во брак така да... Меѓутоа тоа ми се чини некако...најисправно... |
||
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne , ne e pravilo deka mazot treba da zarabotuva poveke od zenata .....smetam deka toa ne e ni tolku bitno koga se ima respekt i tolerancija a pred se amor
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pffff....ne mozam ja tolku da zarabotam kolku zena mi moze da potrosi.... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
---- Мислам дека не мора. Па зарем нели се бориме за еднаквост Кај мене работите функционираат...поинаку... Еден ги плаќа сметките, друг купува за јадење, трет сите останати работи. Парите никогаш не одат на еден куп |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ccc..a da ne gi troshi..ke gi stavish vo banka..pa nekoj ke gi opljacka |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm....pravo zboris....otidov da i odvrzam race na zena mi....neka zacisti 'pod pernica'.....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |