![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 29> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() |
|
Браќа Миладиновци имале Зборник,ама не на БУГАРСКИ НАРОДНИ ПЕСНИ.Да ти кажам право,одамна ми е смачено од ова ваше блгарско присвојување на наши историски личности.
Убаво рече Буги-стока си е стока
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() |
|
Е сеа ме насмеа
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eli_Blagoevgrad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
|
Te sa se naricali bulgari i na popisite ot osmanskata imperia.Togava ne e imalo koi da im zabrani.Bratja Miladinovi koj gi nasili da otpecatat sbornika Bulgarski Narodni pesni.Togava ne postoese bulgarska drzava.Goce delcev koj go prisili v pismata si da se narica bulgarin.
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Не си видела македонец од бугарија затоа што си ОГРАНИЧЕНА и затвараш очи на се што не ти се допаѓа и не ти оди во прилог.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Значи,Ели?Чекам на твој одговор...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Eli_Blagoevgrad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
|
Posledniat primer e adoks.De go ne go vizdam naposkedak:).A makedonec ot Bulgaria dosega ne sam videla ne mi davai pasporti a ot arhivata mi posoci negovite stavovi ama ne mozesh shtoto nema:)
|
||
![]() |
||
![]() |
|
А ако одиме по таа логика,И ЈАС МИСЛАМ ДЕКА СЕ ПОЈАВУВААТ МАКЕДОНЦИ ОД БУГАРИЈА НА ВАШИТЕ ФОРУМИ АМА ВИЕ ГИ БАНИРАТЕ. Изменето од Izzie - 24.Септември.2007 во 19:10 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
|
Има македонци од Бугарија на форумов,да не сакаш да ти даделе бр. на пасош да ги пријавиш у полиција
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Сигурна си дека се појавуваат македонски блгари на форумов?(вкупно се 2-3 во цела Македонија)Си видела некој?А и да се појави,нема да биде баниран бидејки ние не сме како вас,се да решаваме со забрани и со сила. А сега да се вратиме на мојот пост...можеш да ме демантираш?
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Zamisli se kak taka na foruma ne samo na tozi i na drugi ne se pojavi
edin makedonski makedonec ot Bulgaria.Dokato ot druga strana se
pojaviavat dosta makedonski bulgari ot Makedonija no bivat banirani
sled tova.Tolkova e prosto ostanaloto sa prazni prikazki
Ami demantirai me i ti mene vednaz.) |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ете,тоа е одговорот што го добивам од тебе Изменето од Izzie - 24.Септември.2007 во 19:04 |
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
bla bla bla:)
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
|
Џабе муабет со говеда или крави,терај тоа само на колење и музење ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Ајде Ели,демантирај ме да те видам Изменето од Izzie - 24.Септември.2007 во 18:57 |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |