|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Автор | |
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj samiot si go bara!
|
|
You live only ONCE!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da i go onadis u gz treba svarno da ja sakas, ne moze takvo nesto na nekoja sto ne ja sakas
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено мислам дека тоа е некој вид понижување на партнерката
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sudijata prasuva zena sto saka da se razvede od soprugot za pricinata. Ona vo prvo vreme se srami, no potoa :
- Pa saka da me ebe vo gaz ! I vo sudnicata pocnale da se smeat, a sudijata razluteno se vrti kon niv : - Sto se smeete be vie, ne znaete kako znae da boli ! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само полека смирено и рутинирано и нема неа да ја боли
|
|
Вештица
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас мислам дека тоа е еден начин на поинтимно поврзување (кај партнери каде што прва и основна е почитта меѓу нив, нема табу теми и кои отворено разговараат за своите фантазии), чувството е многу различно, и нема зашто да претставува понижување ако и двајцата се решени да имаат анален секс. А, ако е секс за една вечер, треба да се внимава со кого се има анален секс
|
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
Вештица
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потполно се согласувам, ако се двајцата партнери опуштени и сигурни во тоа што го прават тогаш воопшто не боли, и не е непријатно. Со аналниот секс се доживува различен оргазам, кај жените поради тоа што пенисот удира директно во г- точката (и самата помисла дека е другиот отвор), а кај мажите поради постегнатиот отвор одколку кај вагината (и самата помисла дека е другиот отвор. Ова е мое мислење, нека пише друг друго Мене лично ми се допаѓа Изменето од Вештица - 19.Ноември.2008 во 16:06 |
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
potpolno se slozuvam so vestica,ne boli i voopsto ne e neprijatno.Se razbira dokolku i dvajcata go sakaat toa i dokolku im pricinuva zadovolstvo.jas sum za!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... kako da se obiduvas da zatvoris vulkan so slamka
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛАМ ДЕКА ГО СМИСЛИСЛ НЕКОЈ ЛУД КОЈ НЕМАЛ ПОПАМЕТНА РАБОТА
|
|
Keri
Сениор Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам анален и не ми се верува дека ќе присакам!
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Составен дел од сексот
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е О.К ако тоа може да се нарече секс!!!
Оти и многу други по банални работи се нарекуваат секс!!! |
|
car's freack
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |