|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Автор | |||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ako zenska mi ne e raspolozena za sex nema da ima sex nema da ja molam valjda drugiot den ke bide raspolozena :D a mislam deka nema masko koe ne e raspolozeno za sex :D:D
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ke ja teram da pie !
Изменето од Eleni - 05.Август.2008 во 16:33 |
|||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hehehehheheheh zbunet ke ja napies i ke mora da e raspolozna za sex :D:)
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прво ќе ја расположите па после...
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sledniot pat ja ke bidam ne raspolozen hahahahah |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ај па некад мож ке се погодите
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so alkohol??? |
|||
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke ja napies i posle ona sama ke ti bara :D:D |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Грешиш ти и сите кои мислат дека алкохолот расположува за секс, тоа е само привид. Алкохолот е депресор на централен нервен систем (ама темава е за забава па нејќу да го тупам), затоа под дејство на алкохол се губи и способноста Како? Со моќта на убави зборови, нежност....јас ли да ви кажувам бре? Уште ли не ја научивте женската психологија? |
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazi a , nema podobar afrodizijak kako smeenjeto |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе како за кого...
Па вие пијте, виткајте и смејте се ако ви годи, тоа е индивидуално. |
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja gledam na ulica vedra, nasmeana i so siroko otvoreni oci,no koga ke me vidi...cuvstvuvam omraza vo nejzinite oci vo koi ne nadzira senka od kasapaki noz ! |
|||
n1k0La
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e da ne stavam sega sliki koga zenita se pijani kako spijat goli po ulici :D pa pijani nema da sakale sex cCc... Изменето од n1k0La - 05.Август.2008 во 14:54 |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не би рекла....зар има и таква некоја кучка која ТЕБЕ би те гледала со омраза?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |