|
Кога две другарки ќе се заљубат во еден |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едната ќе се повлече ваљда..не ми е позната ситуацијава |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незгодна ситуација ........ зато е најбоље секоја на своја страна и во друг ............ ем башка препричавањето поинтересантно ...........
Изменето од МАРШАЛ - 12.Септември.2010 во 10:46 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе со вашиот конзерватизам
опуштете се малку и уживајте
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со две .........
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga dve drugarki ke se zaljubat vo eden najverovatno ke se skaraat
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не секогаш и не секои ......... има и такви кои со задоволство си го менуваат по потреба ..........
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кога една ќе вара двајца ? ..... другари ? а ? ....... што тогаш ?
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе си добие една фина и милозвучна титула...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neka bidat sonego dvete.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тешко која другарка моја би се заљубила во некој што ја го свиѓам/сакам.
Имам лош вкус... не им ваљат момци какви што јас сакам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе се заљубат, еден добар муабет...и крај за...потенцијалната врска. Или ако повеќе сакаат...може и крај на другарството...ама двете заедно не може Всушност другарството е поважно од можната врска. Иако како што рече Тиги..не верувам дека некоја моја другарка....ќе засака некој што мене ми е симпатичен. Затоа што сите гледаат....во фаца, а јас сум гледала во ....душа |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или ќе се испокараат или ќе уживаат ...... колку и тој самиот ........ трето мислам дека нема .............
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Коа двајца се караат трет користи"
Он ќе си фати друга ... а тие по негова желба мојт саде швалерки да му бидат .... бар така ја би одиграл
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха би одиграл ако ти се закачи другарка ми
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |