IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку долго се памети првата љубов?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку долго се памети првата љубов?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 12:30
koga ke go poglednam vo ociteтрепкање
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 13:39
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

јас му шепкав на тестови, а тој се ожени со друга плачење

смеење
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2011 во 21:27
Се памти... ама не се сака вечно...голема%20насмевкатрепкање
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2011 во 16:35
Prvata ljubov...se pamti se dodeka sum ziva.......negova nasmevka.....negov pogled.....negov (bozem) slucaen dopir.........dali taa ljubov bese vozvratena ili ne.......ke se pamtiсреќа
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2011 во 11:34
Abe zaso vakvi raboti.. [:-&] Inaku se sekjavam, ama... ne mi letkaat peperutki vo meshevo
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2011 во 15:43
Онаа вистинската......прва.....се памети цел живот......

Прва љубов не значи прв дечко или симпатија..прва љубов е личноста во која за прв пат сте се заљубиле и сте ја сакале нај многу...

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
elizabetce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elizabetce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Септември.2011 во 17:35
jas mislam po moe deka prvata ljubov se pameti cel zivot.konkretno jas se sekavam na nea i den denes iako pominalo dbaeset i tri godini. bi sakala dasum sega so ovoj pamet atie godini. PREKRASNO NELI !!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 01:44
Цел живот...
Кон врв
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 01:48
2-3 дена...ништо повеќе.....и тоа е многу....
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 01:54
Originally posted by Indurain Indurain напиша:

2-3 дена...ништо повеќе.....и тоа е многу....

како не бе...
уствари...
како не ма...
Кон врв
Indurain Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2011
Поени: 308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Indurain Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2011 во 01:57
од кај пак сега...ма...
Абе.... и јас сум бе
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2011 во 23:23
ма мислам дека човек треба да си ја ослободи душата од непотребни терети....
сигурно подолу сум пишувала дека тешко се заборава ама како мине време..некако ме фаќа амнезија..

како се викаше....
......будалата памти

..паметниот си запишува (колку први љубови имал,да не испушти некој по грешка )

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2011 во 08:35
........se pameti i toa kako.......cel zhivotнамигнувањеголемо%20гушкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2011 во 10:58

Ne e problem ako se pameti, problemot nastanuva koga vo Vtorata ljubov ja barash Prvata.
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.