|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e najmokja slika sto dosega sum ja napravil fala na samir sto mi dade negov link do neja samire kje ja dobies na meil vo orginalna golemina ako ja sakas se razbira |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tolku za sega od mene
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odlichno!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neli?
ima i druga varijanta se gledat noze kako doagja i kako si odi no ova ne e strip Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 02:28 |
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onoa sto mi se dopagja kaj tvoite kreacii e toa sto ti pravis prikazna od fotografiite. Edno vreme jas gi pishuvav tie prikazni vo opisot na moite sliki, no ova sto ti gi pravis e nesto kompletno drugo...Ti celata prikazna, sto nie mozeme da si ja muabetime i filozofirame so chasovi, ja pretochuvas vo image i toa e - UMETNOST!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala
mnogu no boxot ti e prepoln so tktktktkktktkt Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 03:01 |
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK! Ne bev svesen za toa
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ogled na nestata, resiv da go smenam naslovot na temata za da moze Anakin da se "izduva" ... he's lost to us, already switched to the dark side
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se izduvam?
pa ne mi e toa namera a tuka sepak se samo odrabotki od fotografii od foto.idividi. eve vi LP koj kazuva deka ne seram ovde eve vi podrska sto mi ja davat povekjeto clenovi no samo na LP Sekoja tvoja kreacija e remek-delo na lucidnost i duhovitost! Vakvi raboti nemam nikogas videno od Makedonija, a vo celiot moj zhivot mozam na prsti da gi izbrojam onie nesta sto se priblizhuvaat po svojata vrednost so ovie sto gi pravis ti. I najneverojatnoto mi e sto ne zastanuvas so ideite...gi redis edna po druga kako da gi imas na bezgranichna neprekinata lenta! mislev da prekinam no na mnogute vasi clenovi e ova vistinski vtor pogled na ne anakin's place nesakav moe mesto da sakav da sum sam kje bev sam tolku li vi e mrsko da napravite svoja vizija od proba nikoj neumrel nitu se osramotil vi posakuvam vasiot VTOR PODLED II da vi uspee kako so zamislivte Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 09:47 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |