IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 89>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 01:46
Originally posted by anakin anakin напиша:

ova e najmokja slika sto dosega sum ja napravil
fala na samir sto mi dade negov link do neja

samire kje ja dobies na meil vo orginalna golemina
ako ja sakas se razbira

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 02:23

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 02:58

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 03:01

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2007 во 12:30
tolku za sega od mene

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 01:49

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 02:24
Odlichno!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 02:27
neli?
ima i druga varijanta se gledat noze kako doagja i kako si odi
no ova ne e strip

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 02:28

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 02:48
Onoa sto mi se dopagja kaj tvoite kreacii e toa sto ti pravis prikazna od fotografiite. Edno vreme jas gi pishuvav tie prikazni vo opisot na moite sliki, no ova sto ti gi pravis e nesto kompletno drugo...Ti celata prikazna, sto nie mozeme da si ja muabetime i filozofirame so chasovi, ja pretochuvas vo image i toa e - UMETNOST!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 03:00
fala
mnogu
EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
no boxot ti e prepoln so tktktktkktktkt

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 03:01

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 03:09
OK! Ne bev svesen za toa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 03:24

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 09:14
So ogled na nestata, resiv da go smenam naslovot na temata za da moze Anakin da se "izduva" ... he's lost to us, already switched to the dark side Confused 
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2007 во 09:46
da se izduvam?

pa ne mi e toa namera
a tuka sepak se samo odrabotki od fotografii od foto.idividi.

eve vi LP koj kazuva deka ne seram ovde

eve vi podrska sto mi ja davat povekjeto clenovi
no samo na LP

Sekoja tvoja kreacija e remek-delo na lucidnost i duhovitost! Vakvi raboti nemam nikogas videno od Makedonija, a vo celiot moj zhivot mozam na prsti da gi izbrojam onie nesta sto se priblizhuvaat po svojata vrednost so ovie sto gi pravis ti. I najneverojatnoto mi e sto ne zastanuvas so ideite...gi redis edna po druga kako da gi imas na bezgranichna neprekinata lenta!

mislev da prekinam no na mnogute vasi clenovi e ova vistinski vtor pogled
na ne anakin's place

nesakav moe mesto

da sakav da sum sam kje bev sam

tolku li vi e mrsko da napravite svoja vizija

od proba nikoj neumrel nitu se osramotil

vi posakuvam vasiot VTOR PODLED II da vi uspee kako so zamislivte

Изменето од anakin - 18.Јануари.2007 во 09:47

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 89>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.