|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Автор | |||
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zosto be da se ukine, na koj mu preci vesti, posle sto ke gledam ovde, sto se desava dolu?
|
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako tolku ne mozes bez toa sto se slucuva "dolu" vrati se pod hitno,ne si gubi vreme tamu "gore". |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ushte li "raboti" be,.....?!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој го тоа рече?! |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a,tkoj,....to pita?!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Seagull
Нов член Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да беше комунистичка постава ќе беше телевизија на место, пропадна пошто ја нема. Кога беше комунизмот Лејди, можеш да ги прашаш и вработените во МТВ, се работеше, снимаше, креираше. Сега стана партиска програма за владини вести, ништо повеќе. МТВ е национална телевизија, самото прашање дали да се укине МТВ е нонсенс. |
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ех, да ми ја дадат на мене МТВ ќе ја направам најдобра телевизија на Балканов!
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
biba
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da, neka postoi dokolku e politički ne zavisna, vakva kakva što e ne ni treba,na sončogledite mestoto im e na niva.
Изменето од biba - 03.Декември.2007 во 18:06 |
|||
biba
|
|||
Biljana:)
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke kazam samo pod itno. Ne mi e jasno kako moze tolku da se zastareni i da ne voveduvaat novini. Katastrofa, samo kolku loso izgledame vo svetot, stom ja gledaat ovaa programa kako nas predstavnik. |
|||
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зашто бе да се укине. МТВ треба да биде најдобра телевизија во државава(нешто ко хрватска телевизија таму), ама моментално е мнооогу лоша...
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako mislite na MKTV-sat, da sa ukine i toa pod HITNO!
PROGRAMATA E UZAS ?EMISII OD PRED 20 godini
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
VendettaB
Нов член Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
треба да се смени програмата, не да се укине |
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ja smenija do sega....,poubavo da ja nema
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
VendettaB
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па треба да се потрудат да ја сменат и мислам дека ќе биде подобро за нас ако се смени програмата одколку да ја укинат |
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |