|
Како да се совлада осаменоста? |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga sum osamena si vleguvam vo mojot ,,svet,,
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас па...секогаш сум таму. |
||
zezok
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvaj vo sebe ..
|
||
ence..
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas bi sakala da znam zatoa sto bas sega navistina osetiv kako e da si osamen ili mozebi ne. sega koga ja dozivuvam najgolemata kriza vo mojot zivot iako so familijata okolu mene pak se custvuvm osamena, tesko e da si sam so dve angelcinja pokraj tebe bez onoj sto si go izbrala za sakan bez onoj na kogo si mu veruvala a on te razocaral!
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nisto ne e tesko ... razocaruvanjata se del od zivotot ... covek e osamen samo ako saka da bide ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
ence..
Нов член Регистриран: 11.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da samo do odredena granica neli?
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postojat mrtvi luge koi se pozivi od mnogu zivi
|
||
ence..
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so tebe zbunet
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Проблем е ррешен со само идење под хитно вани............. тражиш друштво............ Не е битно знано ил не знано........ битна е комуникација и одма се роди нешто..........а самоќата ја нема.......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
ence..
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
naj verojatno toa e pravata rabota, vistinskiot lek no kako da go napravam prviot cekor da za mig zamizam i svatam deka toa e toa i deka nema veke nazad a da ne povredam nikogo okolu sebe.Znam deka treba da si posvetam malku vreme i za sebe no se plasam deka ke gi zanemaram moite deca,deka i jas ke ci ostavam na cedili kako nivniot tatko i deka i tie ke ja pocustvuvaat osamenosta na svoja koza a kerkickata e na taa vozrast sto veke znae da svati sto se slucuva okolu nejze i tuka se bezbrojnite prasanja kako-zosto,kako,dali,koga...sto trba da i odgovoram a da ne i go skrsam srcenceto?
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uzivam vo mojata osamenost koga sum do kraj vnatre
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da se nauchi ponekogash i da se zhivee so nea,.......za mene vazhi ona "podobro sam okolku vo losho drushtvo"!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |