|
Зошто жените се шминкаат? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa taka e ako ima mazi naokolu, ama ako ima samo zeni vo kancelrijata a nema mazi sho ima da se shminkaat de |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da se razubavat ....
Ubavo e bar da se stava seto toa vo umereni dozi bez kic i napadnost... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве еден машки виц во врска со темава кога господ го направил мажот,почнал да го врти и загледува од сите страни,па си се воодушевил од мајсторското дело. кога ја направил жената,по долго разгледување и размислување воздивнал-е јеби га,ќе мораш да се шминкаш.... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mejbi mejbi
no neveruvam deka bese bas taka nego od kako se iznajdoa jabolka stana Eva svesna deka je ceka konk*rencija i natprevar Изменето од anakin - 20.Април.2008 во 15:35 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo za izlaganje se sminkam,na drugo ne,poubavo se 4uvstvuvam bez sminka!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ? zaso se sminkat ? a ?
oti ne se ubavi |
||
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na nekoi i ne im treba sminka!ama,tie se vo manjina!
|
||
You live only ONCE!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa e druze, se smisnkaat pa si mislat kojznae kolku se licni
|
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шминка треба да биде истакнување на убавите црти на лицето, зошто ако некоја има крупни, прекрасни очи уште повеќе да не ги истакне? Се шминкам за да си бидам поубава но да не изгледам како пластична. Природното е најубаво, треба само да се нагласи.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За себе, на прво место, па за најблиските...
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zenite se sminkat da se ubavi da
no ne da im bidat ubavi na mazite nego da bidat poubavi od drugite zeni vo ova nikoja nemoze da me razubedi |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има во тоа вистина
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа дека најдобро ја познаваш женската психа, секоја чест за тебе |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мило мило ми е, ти си прва која го призна ова си мој херој |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |