|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
ana_lucka
Нов член Регистриран: 06.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Depilacija so vruc vosok e najloso nesto sto moze da go napravite. Znaete li kolku pred vas se depilirale so istiot vosok? Znaete li kakvi bolesti imaat? Znaete li deka ogromen broj bakterii si stojat vo toj vosok duri i se hranat od nego?
Ladna depilacija moze, sum probala, samo sto se pojavuvaat podrasnati vlakna. Najdobro e secerna depilacija. Vlaknata se vadat vo pravec na rastenje, pomalku boli od ladna i povece trae, sum probala vo Split pred 2 meseci. Mi kazaa deka ima nekoj salon vo Kumanovo sto ja ima, amo koj ce ide do Kumanovo... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
депилација во секој случај...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
топла депилација
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
bozanceto
Нов член Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se depiliram pod pazuvite so masinka za depilacija na rowenta. BI sakala da znam dali toa e stetno za zlezdite i dali smeam da prodolzam da se depiliram????
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооо одамна поставено прашањево последно,ама ако и за другите совет.Никако под пазуви корнење на влакната!!!Ги правев тие марифети така,месец-два-три и одеднаш чувствувам болка и топче...ај ќе помине.Помина месец,топчето не помина,напротив порасна...порасна како просечно голем орев...страв во коски...отидов,што да ми кажат...циста се направила во каналчето каде што никнува влакното затоа што се запушило од дезодоранси и од тоа мислам дека се вика фоликулата на коренот на влакното која некогаш останува на површината на кожата после депилација.Па после со шприц чистење и антибиотици...циркуз!Се случува само од дезодоранс некоја пора да се воспали,ама поминува само,ама ова ....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се служам со практичен начин- вит ленти за депилација...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
денеска свежо депилирана
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извесно време се депилирав со вит-кремата, ама ми излегуваа ситни брунчиња и почнав само со лентите..
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Depilacija so topol vosok-doma, so laden-na kozmeticar, se depiliram nasekade.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот влакнест живот е решен со машинче за депилирање Браун-че. Супер си ја врши работата и го обожавам |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш една моја бифша се депилираше со восок.
Мачкаше од восокот ко мармалад на нозете и пота ги тегнеше во спротивна насока и насмеана и весела си тераше работа а ја цело време ја заридав и и дофрлав и се чудев шо им треба тоа бе,па за неколку влакненца никој не прави проблем,арно ама така чинело и така нека биде. Арно ама џаолот ни ора ни копа.-Ме натера нешто да вида тоа чудо како работи и ајде ми намачка од мармаладот на бутот и ќутејќи ја тргна лентата. Луѓе ви гарантирам дека врисокот го слушнаа сите во цело маало а јас ко ненормален скокав од болка цели 10 минути. Вие жените сте чудна сорта. Не ви треба депилација бе,ни едно машко нема да ви се налути поради неколку влакненца |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Депилација(освен под пазуви).Мазно си е мазно
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е, шишки под мишки п.с. се зезам |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се имам неколку пати зезнато со машинка и ненормално ме болеше
Оттогаш користам вит крема и вит ленти Мајка ми оди на косметичар и сите тие ствари, ама јас не можам... Ме тераше, ама јас ко мзга се инаета, не не и не! Нема јас да дозволам да ме шлакаат со тие бљуотини со туѓи влакна Којзнае кој што депилирал со тој восок...Да ми извините, може некоја `онаквата` си ја депилирала... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |