|
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ и други детски песнички |
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И најпознатата
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas ovaa ja pamtam
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
tralala123
Нов член Регистриран: 29.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesnickata a Zoki me moli, da se vozime.... e od SI-DO, bitolskoto festivalce i jas peese Verica :)
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kikioo_pp
Нов член Регистриран: 06.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали случајно некој ја чува касетата од Весело Штурче 97" кај што се пееја песничкуте: хамбургер чистбургер јадам еден тон, http://www.youtube.com/watch?v=Jvy53Q_LShA
поштарче поштарче судбини сме две јас сум главнаа сама дома ти на секаде..... Доколку некој ја има нека пуше на темава мене ми треба само да ја преснимам касетава на компјутер и одма му ја враќам... |
|
Acko.no1
Нов член Регистриран: 08.Февруари.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,
Сакам да прашам и воедно да замолам дали некој го чува албумот од Златно Славејче од 2001 година бидејки имам помала сестричка која нон стоп ми ја бара "Не срами се Симе". Доколку некој го има или ја има песничката би му бил многу благодарен ако може да ми ја прати. Ви благодарам многу |
|
Внеси реплика | страница <1 101112 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |